Имуществената декларация на земеделския министър Румен Порожанов е публикувана в

...
Имуществената декларация на земеделския министър Румен Порожанов е публикувана в
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия е публикувала непълна декларацията на Порожанов

Имуществената декларация на земеделския министър Румен Порожанов е оповестена в повърхностен вид от Антикорупционната комисия.

От там обясниха, че повода за това е, че Порожанов е изискал да не се разгласяват данните за дамата, с която живее на брачен начала.

Законът дава тази опция на обществените лица, задължени да подават заявления. Така на уеб страницата на комисията не са оповестени данните за имуществото на фамилната партньорка на Порожанов, само че те са декларирани от земеделския министър пред Комисията за противопоставяне на корупцията.

При осъществената инспекция е открито противоречие сред заявеното и това, което съществува в регистрите и Порожанов е поканен да подаде коригираща декларация. Според наши източници несъответствието е, че Порожанов има цивилен брак с дамата.

От земеделското министерство обявиха за " По света и у нас ", че Румен Порожанов е изпратил писмо до Антикорупционната комисия, с което дава единодушие цялата информация от имуществената му декларация да бъде пубкувана.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР