Импровизираното стрелбище на многократната ни световна шампионка по спортна стрелба

...
Импровизираното стрелбище на многократната ни световна шампионка по спортна стрелба
Коментари Харесай

Весела Лечева стреля с олимпийската си пушка в Павликени

Импровизираното стрелбище на многократната ни международна шампионка по спортна пукотевица и претендент за народен представител от „ Българска социалистическа партия за България “ в Павликени събра десетки поданици на града. Те трябваше да уцелят преференциалния й номер 102 от 4 опита, какъвто пък е номерът на левицата в интегралната бюлетина.
Лечева провокира същинска еуфория измежду симпатизантите си, откакто стреля с победната си пушка. С нея тя става пет пъти международен първенец и два пъти вицеолимпийски. Кандидатът за народен представител описа за компликациите и страстите си по време на надпреварите, като сподели и същинската цел, която се употребява на надпреварите, а дребните й размери изумиха присъстващите.
 Весела Лечева: Родните треньори не са добре заплатени, поемам ангажимент да го трансформира Весела Лечева: Родните треньори не са добре заплатени, поемам ангажимент да го трансформира
“Българските треньори не са добре заплатени и аз поемам ангажимент да внеса законодателни промени, с цел да се промени тази несправе...
„ Стрелбата е едно от най-старите умения, познати на човечеството. На професионалните надпревари обаче би трябвало да уцелим от разстояние 10 метра задачата, чийто размер е малко под един милиметър “, изясни Лечева. По думите й спомагателна компликация е и тежестта на пушката от над 5 кг. Точни на спонтанното стрелбище бяха и кметът на Павликени Емануил Манолов и ръководителят на Общинския съвет Христо Кавалски, които пристигнаха да изразят поддръжката си за Лечева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР