Импровизирано взривно устройство, поставено под колата на журналистката Мина Карамитро

...
Импровизирано взривно устройство, поставено под колата на журналистката Мина Карамитро
Коментари Харесай

Взривиха колата на гръцка журналистка, работеща за CNN

Импровизирано взривно устройство, сложено под колата на журналистката Мина Карамитро е експлоадирало към 14:30 през днешния ден, до момента в който колата е паркирана пред дома й. Това се е случило в предградието на северната част на Атина Папагу, оповестяват локални медии. Колата е разрушена, само че никой не е потърпевш.
Карамитро е полицейски кореспондент за гръцкото издание на CNN, съгласно нейната авторска страница на уеб страницата на мрежата. Полицията е почнала следствие на детонацията, оповестява гръцкия новинарски уебсайт Скай.

CNN Гърция осъди офанзивата в изказване, наричайки го " офанзива на целия журналистически свят ".

Гръцките управляващи би трябвало да подсигуряват сигурността на полицейския кореспондент Мина Карамитро, да проверяват бомбеният атентат върху колата й и да държат виновни за случилото се, оповестяват от Комитетът за отбрана на публицистите.

Говорителят на гръцкото държавно управление Димитрис Цанакопулос осъди офанзивата, като я дефинира като " целенасочена " против свободата на пресата и съобщи, че би трябвало да се потърси отговорност от причинителите.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР