Имплантите се използват, за да заместят липсващ корен или зъб.

...
Имплантите се използват, за да заместят липсващ корен или зъб.
Коментари Харесай

Ако имате проблеми със ЗЪБИТЕ, невинаги имплантите са единственото решение

Имплантите се употребяват, с цел да заместят изчезнал корен или зъб. Те са титаниеви детайли, които се слагат посредством хирургическа интервенция. Преди да се пристъпи към тази прецедура, всеки пациент минава през кръвно проучване и биохимия. Разбира се, че имплантите имат противопоказания и не са подобаващи за хора с чернодробни проблеми, автоимунни болести, левкоцитоза и други

По какви способи можем да подновим усмивката си?
 Как да се погрижим за зъбите си, в случай че са прекомерно чувствителни Как да се погрижим за зъбите си, в случай че са прекомерно чувствителни
Изпихте леден чай, хапнахте бонбони или изядохте лъжица гореща чорба и незабавно почувствахте нещо като токов удар, който ви кара да скоч...

При съществуването на проблем, заради който е невероятно слагането на имплант, различен вид остават по този начин познатите протези.

Има освен преносими протези и мостове, само че и разновидности като коронки и фасети. При нарушен тип на зъба се употребява единична коронка, която го резервира и пази.

Умъртвяването на зъб става при унищожаване на нерва, подбудено от кариес или по-сложни нарушавания. Зъбът се възвръща при пломбиране, само че пък става по-крехък с течение на времето, защото е изгубил влагата си и храненето му е нарушено.

В такива случаи коронката за зъб е целесъобразна, даже наложителна. Чрез нея зъбът няма да се повлияе от въздействието на дъвкателния напън.

Фасетите са различен различен вид, спадащ към методите за протезиране. Те съставляват керамични плочки за зъби, които спомагат за външния тип, цвета, размера, формата и естетиката на зъба. Те са много известни измежду всички благоприятни условия.
 5 БЕЗВРЕДНИ метода да избелите сами зъбите си без ХИМИЯ 5 БЕЗВРЕДНИ метода да избелите сами зъбите си без ХИМИЯ
Усмивката е значима част от лицето и цялото ни изражение. Тя ни разхубавява, само че от прекомерната консумация на кафе, цигари, вино и храни,...

След появяването на имплантите, протезите вид мостове като че ли се позабравиха и останаха обратно, само че преди появяването на новостите, за подмяна на зъб мостовете бяха единствен вид.

След появяването на имплантацията, коронките и имплантите имат превес над мостовете. Подвижните протези се избират, когато мостовете няма към каква част да се прикрепят и при положение, че имплантацията е противопоказна за даден пациент. 

Кога не се употребяват импланти?

Имплантацията не може да се реализира при съществуването на метаболитни нарушавания в организма или тежки хронични болести. Тя не е неразрешена, само че рисковете тялото да изхвърли импланта са огромни. Ако пациентът страда от тежка костна недоразвитост, също не се предлагат импланти, защото те няма защо да се закрепят и костта би трябвало да се удължи.

А това може да се случи посредством комплицирана интервенция, включваща взимане на тъкан. Не всеки пациент се подлага на този развой и нормално залага на разнообразни типове протези – преносими, бюгелни, с микроключалки.
 Как да понижим стискането на зъбите нощем Как да понижим стискането на зъбите нощем
Стискането и скърцането със зъби по време на нощта може да навреди съществено на устната празнина. Състоянието, при което несъзнателно стискате...

Ако положението на пациента е по-сериозно и има потребност от слагане на повече от 3-4 импланта, то посредством 4 импланта, сложени в предната част на челюстта, се построява цялото съзъбие. Осъществява се посредством протезиране със особено конструиран дизайн.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР