Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на

...
Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на
Коментари Харесай

Президентът: Импийчмънтът най-много да напълни площадите

" Импийчмънтът няма да изпълни язовирите, няма да изпълни хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите. Най-много да изпълни площадите и да докара до финален провал " - по този начин президентът Румен Радев разяснява появилите се хрумвания за импийчмънт, откакто преди два дни разгласи, че снема доверието си от държавното управление на Бойко Борисов.
Трус в Народното събрание след речта на президента Управляващите оповестиха, че ще обмислят концепцията за импийчмънт откакто изчакат мнението на Конституционен съд
Радев увери, че постоянно е работил в полза на България при визитите си зад граница и при срещите си с чужденци у нас и даде образец с Петербургския стопански конгрес, където дебатира с президент Путин и изиска понижаване на цените на газа за България.

Снимка: Ладислав Цветков

Държавният глава разяснява и идното присъединение на България към механизма ЕRM II и предизвести, че по-късно са нужни механизми от страна на държавно управление, които да подсигуряват работеща стопанска система.
Окончателно: Приеха измененията във валутния закон Курсът остава твърдо закрепен на 1,95583 лева за евро
Радев уточни за образец Португалия, която е била в положително икономическо положение след приемането в Европейски Съюз, само че след влизането в еврозоната икономическите й индикатори са се трансформирали.

Снимка: Ладислав Цветков

Президентът Румен Радев участва през днешния ден на доклада на началника на защитата ген. Андрей Боцев дружно с министъра на защитата Красимир Каракачанов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР