Импийчмънтът няма да напълни язовирите и хладилниците на хората. Няма

...
Импийчмънтът няма да напълни язовирите и хладилниците на хората. Няма
Коментари Харесай

Президентът: Импийчмънтът няма да напълни язовирите, а площадите

" Импийчмънтът няма да изпълни язовирите и хладилниците на хората. Няма да вдигне пенсиите, а най-вече да изпълни площадите и да докара до финален провал на държавното управление ", разяснява президентът Румен Радев в четвъртък.

Преди два дни той разгласи, че снема доверието си от държавното управление, а обособени депутати от ГЕРБ заговориха за допустима процедура за отстраняването му. Такива стъпки обаче не са подхванати, а от ръководещата партия публично разясниха, че не се и обмислят.

" Въпросът не е какво ще върша аз. Въпросът е какво ще вършим всички ние българите. Ще си върнем ли закона, страната, справедливостта. Ще си върнем ли роднините зад граница? ", сподели Радев в отговор на въпрос по какъв начин ще продължи да работи с кабинета оттук насетне.

" Държава на парадоксите "

" Живеем в някаква страна на парадоксите. Аз на кой министър председател да имам вяра? На този от предния ден, от през вчерашния ден или...от Коледа ", сподели той и се стимулира с реакцията на ръководещите към решението му да снеме доверието си от тях.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР