Имотната империя на Доналд Тръмп за милиарди долари може да

...
Имотната империя на Доналд Тръмп за милиарди долари може да
Коментари Харесай

Имотите на Доналд Тръмп може да се окажат „не толкова ценни“, колкото той твърди, ако бъдат използвани за облигации от £366 милиона

Имотната империя на Доналд Тръмп за милиарди долари може да бъде доста по-малко скъпа, в сравнение с той чака, в случай че би трябвало да се употребява за заплати за неговото дело за гражданска машинация, оповестиха от канцеларията на основния прокурор на Ню Йорк.

Бившият президент сподели, че не може да откри застрахователна компания, която да поддържа облигацията му в размер на 464 милиона $ (£336 милиона) в гражданската машинация случай. В понеделник юристите на Тръмп споделиха, че той е бил отхвърлен от 30 застрахователни компании и че е съвсем невероятно претендентът за президент да обезпечи гаранция.

В момента той би трябвало да заплати гаранцията до понеделник, 25 март, в случай че апелативният съд не се съгласи с неговото предложение за закъснение. Офисът на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс отхвърли тези изказвания и сподели, че съдът би трябвало да пренебрегва аргумента, оповестява CNN.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Направих ДНК тест за смях – и инцидентно разкрих подлото минало на майка ми “

„ Обвиняемит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР