Имотите и фамилните връзки на кмета на Банско Георги Икономов

...
Имотите и фамилните връзки на кмета на Банско Георги Икономов
Коментари Харесай

Живее ли кметът на Банско в по-луксозен и скъп имот от Цветан Цветанов?

Имотите и фамилните връзки на кмета на Банско Георги Икономов се оформят като нов скандал за ръководещите. Предстоят локални избори, само че никой не пита дали ще бъдат направени инспекции на досегашните кметове за парцели и роднинските назначения. В курортния град се разяснява, че кмета им живее в по-луксозен и по-скъп парцел даже от Цветан Цветанов, а е единствено градоначалник, не втори в партия.
След „ АпартаментГейт “, а преди този момент „ КумГейт “, такава обществена информация би съдействала доста за " отчитането " на свършеното до в този момент от кметовете.

Голямата първокласна къща в центъра на Банско впечатлява посетителите на града. Особено задграничните, тъй като в града всички знаят, че това имение се стопанисва от кмета им Георги Икономов. Снимките, които предоставиха на Фрог източници от курортния град (може да го видите по-долу) демонстрират разкош, благоденствие и много съществени вложения. В домът има просторни дрешници, първокласни лампиони, мрамор, дървени тавани...

Къщата е издигната през 2018 година. Имотът в централната част на град Банско, върху който се намира е закупен от Икономов преди този момент. Не единствено от вън прави усещане с огромните размери и изключителния разкош. Първото нещо което притегля окото е скъпата солидна външна ограда с изолираност. За охолството вътре се приказва, че акценти са позлатени бани и тоалетни, осветяване от безценен кристал, първокласно обзавеждане. Според локални поданици къщата коства над 2 млн. лв..

За да потвърди произхода на средствата си и да узакони изразходваните средства Икономов продава жилища на кумеца си – Димитър Даутов. Цената е доста по – висока от цената, на която се продават недвижими парцели сега в Банско. Сделките обаче са след построяването на къщата и публикуването на снимков материал, изработен от дрон, настояват източниците ни.

Преди построяването на новата къща в Банско, Икономови живеят на етаж от къща в Разлог, на която закупуват и втория етаж и в следствие също вършат първокласен ремонт. Къщата е добита по линия на брачната половинка му – Павлина Икономова, която е обвързвана с редица компании, които имат огромна активност през двата кметски мандата.

Очаквайте продължение, в което ще ви разкажем кои са компаниите на брачната половинка на кмета на Банско, какви бизнеси има кумецът му Димитър Даутов, по какъв начин други родственици „ вземат участие “ в ръководството на града и какво се случва с ремонтите на улици и публичните поръчки за тях.

Вижте няколко фотоси от вътрешността на големия парцел:

.

.

.

.

Екип Фрог Нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР