Имот на брега на океана, оценен за 24,5 милиона долара,

...
Имот на брега на океана, оценен за 24,5 милиона долара,
Коментари Харесай

Имот на брега на океана си търси нов собственик за рекордните 24 млн. долара

Имот на брега на океана, оценен за 24,5 милиона $, е на път да сложи ценови връх за кораловите острови Флорида Кийс, където са сключвани едни от най-големите покупко-продажби за продажба на жилища световно, да вземем за пример тази от 2015 година за 13,5 милиона $, написа money.bg.

Имението заема територия от над 50 хиляди кв.м. гъсто залесени площи. Това е съвсем двойно повече от площта на настоящия рекордьор за най-обширен парцел, съобщи брокерът на недвижими парцели Одри Рос от "Compass Florida ".

"Рядкост е да се види толкоз неповторим във връзка с величина парцел във Флорида Кийс, защото територията на островите не е чак толкоз огромна ", споделя Рос.

Имотът включва два частни плажа с бял пясък в края на залива на Флорида, откъдето се откриват гледки към националния парк "Everglades " в континенталната част. Има три къщи - съществена резиденция и вила с две спални, известна като "къщичка с лодки ", както и къща за посетители с една спалня.

В главната резиденция има четири спални с френски прозорци, които разкриват красивата гледка. Има и спа със стая за масаж, както и фитнес съоръжение.

Други три спални са рзположени в главната част от вкъщи. Те споделят обща дневна стая и кухня.

Имението е приключено при започване на 2000 година и е издигнато като място за отдих и забавление. Терасата води непосредствено към плажа и разполага с алпинеум.

Освен плажната линии и къщите на брега на океана, по-голямата част от парцелът съставлява гора с лабиринт от пътеки, обрамчени с голям брой орхидеи от някогашния притежател. След неговата гибел парцелът е разгласен за продажба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР