Имот на брега на океана, оценен за 24,5 милиона долара,

...
Имот на брега на океана, оценен за 24,5 милиона долара,
Коментари Харесай

Крайбрежен имот с няколко спални и две къщи за гости е на път да удари ценови рекорд

Имот на брега на океана, оценен за 24,5 милиона $, е на път да сложи ценови връх за кораловите острови Флорида Кийс, където са сключвани едни от най-големите покупко-продажби за продажба на жилища световно, да вземем за пример тази от 2015 година за 13,5 милиона $.

Имението заема територия от над 50 хиляди кв.м. гъсто залесени площи. Това е съвсем двойно повече от площта на настоящия рекордьор за най-обширен парцел, съобщи брокерът на недвижими парцели Одри Рос от " Compass Florida ".

" Рядкост е да се види толкоз неповторим във връзка с величина парцел във Флорида Кийс, защото територията на островите не е чак толкоз огромна ", споделя Рос.

Имотът включва два частни плажа с бял пясък в края на залива на Флорида, откъдето се откриват гледки към националния парк " Everglades " в континенталната част. Има три къщи - съществена резиденция и вила с две спални, известна като " къщурка с лодки ", както и къща за посетители с една спалня.

В главната резиденция има четири спални с френски прозорци, които разкриват красивата гледка. Има и спа със стая за масаж, както и фитнес съоръжение.

Други три спални са рзположени в главната част от вкъщи. Те споделят обща дневна стая и кухня.

Имението е приключено при започване на 2000 година и е издигнато като място за отдих и забавление. Терасата води непосредствено към плажа и разполага с алпинеум.

Освен плажната линии и къщите на брега на океана, по-голямата част от парцелът съставлява гора с лабиринт от пътеки, обрамчени с голям брой орхидеи от някогашния притежател. След неговата гибел парцелът е разгласен за продажба.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР