Имитаторът на Лили Иванова – талантливият младок Стефан Илчев завладя

...
Имитаторът на Лили Иванова – талантливият младок Стефан Илчев завладя
Коментари Харесай

Защо журито на „Капките” все прецаква Стефан Илчев?

Имитаторът на Лили Иванова – надареният младок Стефан Илчев завладя сцената на „ Като две капки вода ” и сърцата на феновете, само че не и на журито в шоуто.

Въпреки сложните задания, които му се падат, артистът брилянтно се превъплъщава и все в женски облици. Зрителите правят оценка имитациите му с най-високи оценки, само че Хилда Казасян, Фънки и Маги Халваджиян все избират други за спечелили. Още с първото си появяване на сцената на имитаторското шоу, Стефан се трансформира в любим на публиката, а феновете недоволстват в интернет форумите, че той е подценен. За разлика от тях, младият реализатор не гледа толкоз трагично на обстановката.

„ Преди всичко съм пристигнал, с цел да се развличам. Чувствам се извънредно свободен на сцената. За мен присъединяване в „ Като две капки вода ” е страхотна опция, тъй като това е едно от най-гледаните излъчвания в българския ефир. Прави ми усещане, че хората мислят, че се оправям прелестно. Това етака точно, тъй като вземам участие с голямо предпочитание ”, показа изпълнителят от Бургас.

Стефан репетирал всеки ден, само че считал, че е незадоволително, по тази причина продължавал и у дома. Илчев е печелил нееднократно огромни певчески формати, бил е на една сцена с най-големите звезди в родния шоубизнес, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР