Имейлите с търговски оферти са директен маркетинг, който може да

...
Имейлите с търговски оферти са директен маркетинг, който може да
Коментари Харесай

Четири предпоставки да работи имейл маркетингът ви

Имейлите с търговски предложения са пряк маркетинг, който може да бъде колкото страховит, толкоз и провокиращ.

Предложенията за покупка на артикули и услуги на примамлива цена в миг, когато получателят търси или би поискал такива, може да бъде същински потребно. Ако това не е моментът обаче може да става дума за същински спам.

Как да се подходи? Четири трика ще накарат хората да отворят и да прочетат промоционалните ви имейли, написа американското списание Entrepreneur.

Те са следните:

1. Предложете решение на проблем . Ако знаехте, че един нюзлетър ще ви помогне да разрешите собствен проблем, бихте ли се абонирали за него? Ако изпращачът ви обещае, че всяко електронно писмо ще ви придвижи стъпка по-напред към осъществяването на мечтана от него задача, бихте се записали за приемането на бюлетина, нали? Добър образец е този на американската компания Quibb – професионален новинарски уебсайт, който разрешава на хората бързо да се осведомяват за всичко ново в сектора им. Нивото на отваряне на тези имейли е било 50 – 70%. То е било доста по-високо от междинното за Северна Америка в оня миг – 25,6%.

2. Спестете на хората пари . Сайтовете с талони за групово извършване на покупки потвърждават триумфа на тази формула. Някои рекламодатели, ориентирани непосредствено към клиента (b2c) постоянно слагат думите „ безвъзмезден “, „ спестете “, „ ликвидация “ и „ безвъзмездна доставка “ в полето „ Относно “. Мнозина измежду потребителите, в това число спестовни домакини, резервират тези предложения в пощата си и ги преглеждат по-късно – когато са в самия магазин или са онлайн.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР