Името звучи силно, но ефектът от отварата е наистина чудо

...
Името звучи силно, но ефектът от отварата е наистина чудо
Коментари Харесай

За пушачите: Пийте тази отвара 3 месеца и лекарят Ви ще си скъса дипломата! (руското чудо за белите дробове)

Името звучи мощно, само че резултатът от отварата е в действителност знамение за филтриране на белите дробове на пушачите!

Ако сте пушач, то никога не пропускайте тази публикация. Защото с помощта на нея или по-точно на отварата, ще постигнете цялостно филтриране на белите дробове и като нищо може да накарате персоналния си доктор да си скъса дипломата.

Наричат отварата “руското знамение ” и въпреки да звучи мощно, то в действителност е такова. Ефектът от него е непонятен до момента и за медиците, защото след три месеца приложимост, то спомага за цялостното филтриране на белите дробове. А какво по-важно от това за хората, които по този начин и не могат да се откажат от цигарите.

Тази запарка се прави от билката живовляк, която е приета като една от петте най-хубави билки за филтриране на белите дробове. Той е използван повече от стотици години, а свойствата му да облекчава и лекува кашлицата, са известни в целия свят.

Освен това живовлякът успокоява бързо възпалени мукозни мембрани, в случай че имаме подобен проблем и като цяло лекува безотказно възпаленията на белия дроб.

Може бързо да си приготвите въпросната запарка вкъщи като напътствията са напълно обикновени. Трябва просто да се сдобиете с една шепа ситно начукани листа от билката живовляк и да ги сложите в стъклен буркан.

Отгоре ги залейте с половин литър безусловно вряща вода, затворете буркана и оставете отварата да престои на плота или някъде другаде за два часа – не и в хладилника обаче.

След като изтече времето, прецедете отварата и започнете използването ѝ. Вие си преценявате по какъв брой пъти и по кое време да пиете, само че наложително би трябвало да изпиете цялата течност за деня. На идващия ден вършиме още веднъж и по този начин продължавате три месеца, след които спирате, с цел да извършите отмора.

След три месеца в действителност ви съветваме да отидете на доктор и сами да констатирате позитивната смяна в дробовете си. А най-важното, което следва също от пиенето на отварата е, че след първото тримесечие доста пушачи сами стопират цигарите. Просто, тъй като изпитват нетърпимост към никотина. И най-голямото знамение – не напълняват от това!

Още по тематиката:

Инфо: Диана

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР