Името се очаква да бъде обявено в понеделникОбеща да е

...
Името се очаква да бъде обявено в понеделникОбеща да е
Коментари Харесай

Джо Байдън избра първия си кандидат за Върховния съд на САЩ

Името се чака да бъде оповестено в понеделник

Обеща да е чернокожа жена

Американският президент Джо Байдън към този момент е избрал първата си кандидатка за член на Върховния съд на Съединени американски щати, предадоха медиите зад Океана. Държавният глава даде обещание по време на предизборната си акция през 2020 година да издигне за първи път чернокожа жена за един от топ-магистратите.

Президентът повтори това си заричане в края на януари тази година 83-годишният висш арбитър Стивън Бремър разгласи, че има намерение да се отдръпна поста си. Белият дом остава доста предпазлив във връзка с това, който ще размени считания за демократичен дирек Бремър, който ще освободи мястото през юни, показва Агенция Франс Прес.

Джо Байдън беше декларирал, че ще вземе решението си до края на февруари, напомня организацията. В четвъртък вечерта говорителката на Белия дом Джен Псаки е удостоверила на конференция във Вашингтон, че американският президент има намерение да съблюдава този график, макар украинската рецесия. Процедурата по одобрение на нов претендент за член ва Върховния съд на Съединени американски щати стартира със задълбочена инспекция от страна на службите, с цел да избегнат изненади при чуването в Сената.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР