Името на Ванга все още се произнася с уважение от

...
Името на Ванга все още се произнася с уважение от
Коментари Харесай

Светът Гръмна С Предсказанието На Ванга! Случва Се Пред Очите Ни, Ето Какво Ни Чака!

Името на Ванга към момента се произнася с почитание от астролози и благоговение от теоретиците на конспирацията, тъй като тя единствена в целия свят съумя да предскаже най-драматичните събития на нашето време: терористичните офанзиви против Кулите близнаци в Ню Йорк от 9 септември 2001 година, появяването на „ Ислямска страна ” и даже „ Брекзит ”. Затова задграничните откриватели на нейните свръхестествени заложби са изцяло уверени, че заветите, които ни е оставила преди гибелта си, сигурно ще ни застигнат. Според Ванга сред 2025 и 2028 година най-сетне ще бъде генерално решен казусът с дефицита на храна по света и ще бъде открито ефикасно решение за справяне с глада. В обявата на „ Ню Йорк Поуст ” се споделя, че българската пророчица е предрекла, че сред 2033 и 2045 година ще се случат три значими неща.

Първото от тях е, че ледовете на полярните шапки ще се разтопят и равнището на международния океан ще се вдигне. Второто събитие, което тя предсказва и то към този момент се следи, е, че ислямът ще господства в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическият хайлайф. Третото гласи, че международната стопанската система ще е във напредък. Между 2072 година и 2086 година в света ще доминира безкласово комунистическо общество. По същото време земната природа ще стартира да се възвръща от индустриалното замърсяване, предсказва ясновидката от Рупите. Между 2170 година и 2256 година земните колонии, построени на Марс, ще укрепнат и ще се снабдят с нуклеарно оръжие. Марсианските колонизатори ще изискат да станат самостоятелни от Земята и със лично ръководство.

По същото време на нашата планета ще бъде построен първият самостоятелен подводен град. Отново тогава, в търсене на извънземен живот, ще се натъкнем на „ нещо ужасяващо ”, което Ванга не пожелава да разкрие до последния си мирис. Между 2262 година и 2304 година ще можем да реализираме пътувания във времето, доверява тя. През същия интервал ще изпълним и контакт с извънземни и ще разкрием значими космополитен секрети. След 2341 година серия естествени катаклизми, породени от индивида, ще обиден планетата. До 3797 година Земята ще стане необитаема и хората ще търсят избавление в друга слънчева система, написа Пик.

От 4302 година до 4674 година индивидът ще доближи до равнище на развиване, в което може да комуникира с Бог. Хората ще открият и тайната на безсмъртието, и лек за всички заболявания. Ще не помнят злото и омразата. Броят на хората, които живеят на разнообразни планети, ще е към 340 милиарда. Според „ Ню Йорк Поуст ” Ванга е предсказала още, че през 5079 година ще настъпи краят на Вселената.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР