Името на Тимъти Шаламе напоследък изскача отвсякъде и в това

...
Името на Тимъти Шаламе напоследък изскача отвсякъде и в това
Коментари Харесай

Кой е в главната роля в новата адаптация на Дюн“

Името на Тимъти Шаламе в последно време изскача отвред и в това няма нищо учудващо. След " Призови ме с твоето име ", където играеше сензитивен юноша, влюбен в по-възрастен мъж, Шаламе е новото лице на модерното и извънредно кино. Едва на 22, той самичък си подвигна летвата високо и се надяваме да успее да я прескочи. Предстои да забележим дали това ще се случи с " Beautiful Boy " на Феликс ван Грьонинген и новия план на Уди Алън " A Rainy Day in New York ".

 В

В "Призови ме с твоето име "

Последната вест към Шаламе, който прочее е бивше гадже на дъщерята на Мадона Лурдес Леон, е обвързвана с " Дюн ". Култовият разказ на Франк Хърбърт ще получи нова акомодация, а на режисьорския стол сяда канадецът Дени Вилньов ( " Първи контакт ", " Сикарио " и втория " Блейд Рънър " ). Синеокият артист пък ще извършва основната ролята на Пол Атреидис - единствен наследник на главата на династията Атреиди, които в далечно бъдеще управляват планетата Аракис. След изменничество обаче Пол би трябвало да си върне планетата, както и достойнството на фамилията.

 Кайл Маклоклан в

Кайл Маклоклан в "Дюн " на Дейвид Линч

" Дюн " е приспособен и през 1984 година, когато режисьор е не какъв да е, а Дейвид Линч. Ролята на Пол Атреидис се извършва от Кайл Маклоклън (агент Купър в " Туин Пийкс " ). Предизвикателството пред сладкия Тимъти е огромно, само че имаме вяра, че ще се оправи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР