Името на тестера OCCT идва от „OverClock Checking Tool“. Инструментът

...
Името на тестера OCCT идва от „OverClock Checking Tool“. Инструментът
Коментари Харесай

OCCT 5.0.1 Final

Името на тестера OCCT идва от „OverClock Checking Tool“. Инструментът може да послужи освен на овърклокърите, само че и на всеки, който желае да ревизира силата на микропроцесора си в екстремални работни условия.
Ето листата с неговите свойства:поддържа до 16 ядра – да вземем за пример, Quad-Kentsfield и Octo-Conroe (може би ще работи с тях, само че в действителност може да мери по едно и също време единствено 4 ядра);избираеми проби (по времетраене,по приоритет, на процесора или оперативната памет, …);открива процесора и дъното и ги демонстрира в доста прелестен тип при така наречения режим на покой;мониторингът се прави посредством 3-ти стратегии (като MBM5, SpeedFan, SysTool или Everest Ultimate Edition 3.50 или по-горна версия), като сега на започване на теста самичък извиква поддържащата програма;може да изкарва показанията на температурата и волтажа в графичен вид;превод на доста езици (20), в това число и на български език;и други екстри.
Нужно е да настроите програмата, като за оптималната температура оставяте общоприетите 70 градуса, за температура на ядрото (ядрата) указвате сред 35 и 48 градуса. За спомагателен програмен продукт задавате Built-in (вграден), SpeedFan 4.xx или Everest Ultimate (,или някой от различен от гореспоменатите), само че при Built-in ще имате най-широка поддръжка.

При прекосяване на указаната горна граница от 70 градуса ще чуете доста комичен тон, който може да замените с различен освен в WAV, само че и с MP3 формат. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в OCCT 5.0.1 Final:
Fixed an issue with CPU:OCCT small data set not performing as expected
Fixed an issue with CPU:OCCT not counting the cores properly in auto mode
Fixed a display issue with the number of cores used in CPU:LINPACK (it was a display issue only)
Fixed the overheating detection taking into account all sensor, not only enabled ones
Fixed the „Test progress“ sentence not translating
Added Spanish language (Thanks German!)
Added Slovenian language (Thanks Jadran!)
Added Portugues language (Thanks Maxence and his girlfriend!)
Updated Russian language (Thanks Konorimci!)
Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: OCCT 5.0.1 Final (17.1 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР