Името на Руди Ернандес нашумя покрай кървавата победа на Кубрат

...
Името на Руди Ернандес нашумя покрай кървавата победа на Кубрат
Коментари Харесай

Руди Ернандес: Пулев спечели тази битка със сърце

Името на Руди Ернандес нашумя около кървавата победа на Кубрат Пулев над Богдан Дину през уикенда. Именно именитият кътман овладя страховитата аркада на лицето на българина в четвъртия рунд. Макар че бе в извънредно тежка обстановка, в последна сметка Кобрата повали противника си в нокаут.

„ Беше впечатляващо да го видя по какъв начин резервира хладнокръвие и остава толкоз спокоен и пресмятащ всеки собствен ход рунд по рунд в миг, в който всеки различен на негово място би се паникьосал и предал”, показа Ернандес в изявление за bTV.

„ Аз просто си свърших работата. Когато нещо сходно се случи, няма време за мислене. Сега съм благополучен. Изгледах няколко пъти повтаряне от мача и от момента, в който стана аркадата. За мен е чест, че съумях да оказа помощ на Кубрат и на България. Надявам се, че във вашата страна знаете какъв огромен първенец имате и какъв брой е почитан той в света на бокса”.

Любопитното е, че експертът по отворени рани към този момент е бил у нас, само че в противниковия лагер. През 2017 година той бе в щаба на Самюел Питър, който Кобрата отхвърли пред цялостните трибуни на „ Арена Армеец”.

„ Ивайло Гоцев ме предложения да вляза в щаба на Пулев за дуела с Дину. Съгласих се с удоволствие, тъй като го одобрявам и като въпрос на чест да си в екипа на състезател от подобен сан. Надявам се, че и отсега нататък ще продължим да работим дружно, тъй като чакам братя Пулеви занапред да се развиват на американския пазар.”

„ Моля ви единствено да не ми придавате чак толкоз огромно значение. Това бе борба на Кубрат и той я завоюва с доста кураж и сърце, резервира наличие на духа в пъклен тежък миг. Възхвалите е редно да бъдат за Пулев, а не за неговия кътман.”

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР