Името на рапъра Кание Уест ще фигурира сред кандидатите на

...
Името на рапъра Кание Уест ще фигурира сред кандидатите на
Коментари Харесай

Кание Уест се явява като независим кандидат от Оклахома на президентските избори в САЩ

Името на рапъра Кание Уест ще попада измежду претендентите на изборното гласоподаване за президентския избор в щата Оклахома, откакто е подал нужната документи, оповестява " Гардиън ".

В сряда обаче породи комплициране по отношение на въпроса дали музикалната суперзвездата към момента ще остане в борбата за поста в Белия дом на фона на известия, съгласно които приключва късата си акция.

Представител на Кание Уест е подал нужната документи и е заплатил таксата в размер на 35 000 $, с цел да може рапърът да се яви като самостоятелен претендент в сряда следобяд, когато беше крайният период за записване в президентската избори на щата Оклахома на 3 ноември. Това съобщи Миша Мор, представител на Държавния избирателен съвет в Оклахома - управителният орган във връзка с изборите в щата.

Кание Уест е един от тримата самостоятелни претенденти за президент, които са заплатили таксата за кандидатстване преди крайния период, добави тя. Другите двама са концертиращият пианист Джейд Симънс и криптовалутният бизнесмен Брок Пиърс.
Семейството на Кание Уест се тормози, че артистът още веднъж има проблеми с душeвността Рапърът даде 4-часово изявление за "Форбс ", с което смути обществените мрежи и околните си
Подаването на документите от страна на Кание Уест стана ден, откакто от изданието " Интелидженсър " на списание " Ню Йорк " цитираха политическия анализатор Стив Крамър, който твърди, че рапърът " излиза " от президентската конкуренция и отбелязва, че екипът, който е наел, е отчаян.

Кание Уест към този момент е пропуснал крайния период да се класира за гласоподаване в няколко американски щата и не е ясно дали той е подготвен или е в положение да събере задоволително подписи, нужни за класирането в други.
Кание Уест е признат по спешност в психиатрия Рапърът се намирал в болница в Лос Анджелис
Изискванията, на които претендентите за президент би трябвало да дават отговор, с цел да се явят на изборното гласоподаване за президентски избори, също варират според от щата.

В Оклахома претендентите би трябвало да получат 35 592 подписа или да платят 35 000 $. В Колорадо, където крайният период за подаване е 5 август, претендентите би трябвало да получат 5000 подписа или да платят 1000 $.
Кание Уест разгласи, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати, а Илон Мъск изрази цялостната си поддръжка Рапърът разгласи изненадващо новината в Туитър
Кание Уест, който е женен за риалити звездата Ким Кардашиян Уест, разгласи кандидатурата си на 4 юли, като написа в Туитър профила си: " Аз се кандидатирам за президент на Съединените щати. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР