Името на победителя в петия сезон на Кухнята на Ада“,

...
Името на победителя в петия сезон на Кухнята на Ада“,
Коментари Харесай

Станислав спечели 100 бона от „Кухнята на Ада“

Името на спечелилия в петия сезон на „ Кухнята на Ада “, е Станислав Иванов.

 

Той съумя да преодолее всяко едно от трудностите по пътя му с помощта на решителността и кулинарната си изисканост.

По този метод съумя да хвърли в нокаут всички съперници по пътя си към върха и завоюва огромната премия от 100 хиляди лв..

 

Съветът му е хората да имат вяра в себе си, тъй като по този начин фантазиите се сбъдват. Категоричен е, „ е стремящите се към триумфа, постоянно съумяват.

Както към този момент стана ясно той е притежател на сладкарски завод в Перник, където живее от години, другояче е от Ямбол.

 

Отдавна си мечтаел да е прочут, въпреки бизнесът му да върви чудесно. Стартът на известността си дал в обществената мрежа Тик-ток, където готви гол до кръста и по този начин съумява да притегли вниманието на огромна част от представителките на нежни пол, които му стават фенки.

 

Освен сладкар, Станислав е фитнес фанатик, на което дължи съвършеното си тяло. Както стана ясно в Кухнята на Ада, той умее да подготвя освен сладкарски произведения, а и други шедьоври.

Той съумя да впечатли началник Виктор Ангелов със мощната си мотивация и предпочитание да се учи. Именно по този метод жънеше успеха една след друга, трансформирайки се в натурален водач на кулинарното риалити.

Инфо: lupa.bg

Тагове: Станислав Иванов „ Хелс Китчън “ „ Кухнята на пъкъла “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР