Името на партия Атака никога не е фигурирало в името

...
Името на партия Атака никога не е фигурирало в името
Коментари Харесай

Веселинов: Атака не фигурира в името на парламентарната група, Сидеров лично е подписвал документите

Името на партия " Атака " в никакъв случай не е попадало в името на парламентарната група на " Обединени патриоти ". Това сподели съпредседателят на " Обединени патриоти " Искрен Веселинов.

Поводът е изявление на водача на " Атака " Волен Сидеров в броя на " 24 часа " от през днешния ден. В него той назовава Веселинов измамник, тъй като в изявление за " 24 часа " от понеделник на въпрос по тезата на Сидеров, че името на " Атака " участва зад името на парламентарната група и в този момент без атакистите в нея тя е нелегитимна, Веселинов споделя: " Това не е правилно. Може да се ревизира, и то още от времето, когато той беше ръководител. " Атака " в никакъв случай не е попадала в името ".

" Истината е, че господин Сидеров или доста добре знае, че лъже, или има някакво раздвояване на личността, тъй като персонално той е подписал всички документи, свързани с регистрацията на парламентарната група. А точно: Заяление до ръководителя на Народното събрание, подадено в деловодството на Народното събрание на 10.04.2017 година Тогава е подадено решение, че се образува парламентарна група на народните представители, определени с регистрацията на коалиция " Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА, Вътрешна македонска революционна организация ". Във втора точка написа, че името на парламентарната група е " Обединени патриоти ", няма наставки, тирета или друго. Подписали са се Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Тези подписи са на три документа и един протокол. Те са в деловодството на Народното събрание. Всеки един депутат се е подписал - 27 на брой, под тези документи. В това отношение господин Сидеров гръмогласно тръби неистини, целейки да стане забавен за медиите, да се трансформира във фокус на внимание предвид на позавяхналата си политическа популярност и да се включи в изборите за кмет. Съветвам го да не го прави на база на неистини и измислени тези ", разяснява Искрен Веселинов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР