Името на Милена, заедно с тези на още 22 жени,

...
Името на Милена, заедно с тези на още 22 жени,
Коментари Харесай

Ревнивецът Илиян заби нож в сърцето на красивата Милена

Името на Милена, дружно с тези на още 22 дами, бяха прожектирани върху фасадата на Народното събрание от Българския хелзинкски комитет. Акцията бе във връзка дебатите в обществото за Истанбулската спогодба.

В Дир.бг ви описваме истории за дами, подложени на домашно принуждение. Някои са се оплаквали на разнообразни институции, само че без резултат.

Красивата Милена се срещнала с Илиян през 2014 година Двамата бързо заживели дружно, а година по-късно отпътували при майката на младата жена в Гърция, с цел да поработят. Илиян обаче по този начин и не намерил работа, само че почнал да демонстрира безумна ревнивост към Милена . Двамата останали в Гърция единствено четири месеца, след което се прибрали в България.

Заживeли в къщата на бабата на Илиян в пловдивското село Куртово Конаре. 25-годишната Милена си намерила работа в месопреработвателно дружество в прилежащото Ново село, а приятелят й - в Пловдив. Скандалите поради ревността на Илиян обаче зачестили. Той бил единствено постоянна промяна, а тя дневна и нощна.

На Коледа през 2016 година младият мъж подарил годежен пръстен на Милена. Три дни по-късно 28-годишният Илиян се върнал от работа и вечерта отишъл в заведение в Куртово Конаре. Там пил вино и се прибрал в дома си към 22,30 часа. Милена била у дома и си почивала в спалнята, тъй като същата вечер трябвало да бъде нощна промяна. Младият мъж отишъл при нея и сред двамата още веднъж избухнал скандал.

Нервите на Милена обаче не издържали. Тя споделила на Илиян: "Разделяме се! " и тръгнала за нощна промяна. Тогава младият мъж сграбчил 15-сантиметров нож, настигнал годеницата си на улицата и с един удар в сърцето я умъртвил на място . След това килърът се прибрал, оставил ножа на нормалното му място и си лежащ.

Междувременно сътрудници на младата жена й позвънили по телефона, с цел да я вземат с автомобил. След като не я намерили на нормалното място, свили с колата по уличката към дома й. На 20 метра от къщата видели нещо на пътя. Шофьорът помислил, че е някакъв найлон и слязъл от колата да го махне. Там обаче с смут видял, че на пътя лежи окървавената и към този момент мъртва Милена.

По-късно годеникът бе арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи. Първоначално младият мъж призна виновността си след разпит в полицията пред детектор на лъжата, само че в следствие изиска делото да се гледа по общ темперамент. Въпреки че в килията 28-годишният палач опита да се самоубие, като си преряза вените на едната ръка, съдът не го съжали и го остави за непрекъснато в ареста. В момента Илиян Рангелов се намира в пандиза в Пловдив, където чака началото на процеса.

Той обаче по този начин и не е почнал всъщност. Само преди дни Окръжният съд в Пловдив го отсрочи за следващ път, защото отбраната на обвинения изиска спомагателна експертиза на черни кожени ботуши, както и призоваването на баба му Иванка Пейчинова, която живеела с него и Милена.

На излизане от правосъдната зала майката на Илиян Рангелов съобщи, че той е почтен и това ще се потвърди . Репликата й обаче провокира гневната реакция на майката на убитата Милена - Ангелина Динова.

"Искам доживотна присъда за такова зверско ликвидиране. Номерата на юриста, очевидно му дава очаквания някакви. Разочарована съм.... Тези непрекъснати отлагания - да пристигам тук, да виждам физиономията на килъра, да виждам ножа... Не се устоя към този момент! Страшно е! Ако нейното дете не е отговорно, къде тогава е моето дете и за какво той е в пандиза? ", съобщи почернената майка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР