Името на Мерхан Келер нашумя напоследък, след като обвини футболиста

...
Името на Мерхан Келер нашумя напоследък, след като обвини футболиста
Коментари Харесай

Скандален модел скочи на Салах

Името на Мерхан Келер нашумя в последно време, откакто упрекна футболиста Амр Варда в полов тормоз. Египетският национал е изпращал полови послания и фотоси в обществените мрежи на модела, а тя реши да се оплаче обществено като разгласява чатовете в профила си. Сега знойната хубавица пък разгласи, че се опасява да се прибере в Египет. Причината за това е, че най-хубавия задграничен състезател в гръцкото състезание за миналия сезон получи поддръжката на най-голямата футболна икона на страната Мохамед Салах. Звездата на Ливърпул разяснява абсурда с къса обява в обществените мрежи: „ Всеки би трябвало да получи втори късмет. “

„ Салах е като провидение в Египет. Това е дословната истина. Не се отнасят към него като футболист. За всички той е непогрешим, тъкмо като боговете. Това слага живота ми под заплаха. Не мога да посетя родината си и да видя фамилията си. Ще ме атакуван на улицата. Знаете какви са футболните почитатели, а в Египет са 100 пъти по-лоши “, разяснява Келер.

„ Нямате визия какво голямо количество известия със закани получавам. Ужасно е да видиш фотографията си в разнообразни колажи и клипчета, а хората да се забавляват с това “, добави хубавицата, а по-късно изтри страницата си в Инстаграм.

След абсурда Амр Варда беше отхвърлен от националния тим, след което върнат назад. Той изтри профила си в обществената мрежа Инстаграм незабавно след абсурда, а преди ден още веднъж се появи в интернет пространството.

Междувременно бъдещето на футболиста към момента не е ясно. Той е благосъстоятелност на гръцкия първенец ПАОК, само че в средата на предишния сезон беше предостъпен на Атромитос. Сега медиите в Южната ни съседка разясняват, че е огромна вероятността той да се завърне в солунския гранд. Причината за това е промяната на треньора, с който той имаше различия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР