Името на Майк Тайсън отдавна е станало нарицателно. Всеки е

...
Името на Майк Тайсън отдавна е станало нарицателно. Всеки е
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Никого не съм насилвал, кълна се!

Името на Майк Тайсън от дълго време е станало нарицателно. Всеки е чувал за именития боксьор, „ отхапал ухото “ и биещ се с чудовищна мощ. Спортните му достижения са грандиозни - най-младият първенец в тежка категория, един от най-коравите нокаутрьори на планетата, член на международната Зала на славата по бокс. Но най-голяма популярност му донесоха отхапаното ухо на Холифийлд и безбройните му похождения отвън кръга. Той е роден е в Ню Йорк, непрекъснато се забърква в кавги и попада в полицейските сводки. А огромното му престъпно нарушение към този момент е с отминалост 29 години.

През лятото на 1991-а Железния Майк е в чудесно въодушевление, защото е победил Доновън Ръдок, с което прави още една крачка към връщането на шампионския пояс. Тогава спортистът води разблуден живот – пие, дрогира се и непрекъснато е по купони. На 18 юни Динозавъра е поканен на състезанието „ Мис Черна Америка “, с цел да запише приветствена тирада. През цялата вечер боксьорът флиртува с хубавиците, привлечени от неговата невероятна известност. Но вниманието му е фокусирано към младата Дезире Уошингтън. „ В средата на първия дубъл я прегърнах и ѝ споделих, че желая да се забележим по-късно – споделя Майк. - Тя не беше срещу и не спираше да флиртува с мен. “

Късно вечерта двамата отиват в хотелската стая на боксьора и вършат секс. И както споделя самият Тайсън, още в лимузината стартират да се прегръщат. После показанията им се разминават. Но при всички случаи боксьорът се държи непристойно. Дезире го моли да я изпрати до нейния хотел, а Майк дава отговор с отвод и обиди. Вбесена девойката напуща стаята и моли водача на лимузината да я откара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР