Името на жената, която за десетилетие е похарчила 16 млн.

...
Името на жената, която за десетилетие е похарчила 16 млн.
Коментари Харесай

Разкриха името на жената, похарчила £16 млн. в Хародс

Името на дамата, която за десетилетие е похарчила 16 млн. паунда в лондонския магазин Хародс, към този момент може бъде разкрито. Това е Замира Хаджиева, която загуби правна борба да остане анонимна и стана първата "жертва " на новия антикорупционен закон на Обединеното кралство. Замира Хаджиева е родом от Азербайджан и е брачна половинка на някогашен банкер, заяви Би Би Си.

Ако 55-годишната Хаджиева не успее да изясни източника на своето благосъстояние пред Върховния съд, тя е изправена пред заплахата да загуби дома си на стойност 15 милиона паунда, ситуиран наоколо до Хародс, както и голф игрище в графство Бъркшър.

Тя би трябвало да даде на Националната организация за битка с престъпността ясни документи по какъв начин тя и брачният партньор й, Джахангир Хаджиев (бивш ръководител на Управителния съвет на Международната банка на Азербайджан), могат да си разрешат големия си дом в скъпия лондонски квартал "Найтсбридж ".

Джахангир Хаджиев е бил наказан през 2016 година на 15 години затвор за присъединяване в огромна финансова машинация, при която от Международната банка на Азербайджан са изчезнали милиони.

Адвокати на Хаджиев са декларирали, че той се е скарал с ръководещото семейство в Азербайджан и е платил цената за това. Замира Хаджиева е получили разрешение от Хоум офис да живее във Англия, според визовата скица за заможни вложители.

От Агеницията считат, че има милиарди паундове „ мръсни пари “, вложени в английски недвижими парцели, само че е съвсем невероятно притежателите да бъдат упрекнати в „ пране на пари “, заради неналичието на доказателства.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР