Името на човек е първото нещо, което научаваме за него

...
Името на човек е първото нещо, което научаваме за него
Коментари Харесай

Вижте кои женски имена имат най-силна енергия

Името на човек е първото нещо, което научаваме за него при запознанството ни. Има имена, които се запаметяват в съзнанието ни и такива, които носят особена сила. Те придават необикновен сексапил на притежателите им. Колкото и безумно да звучи има имена, които носят позитивна сила. Ето и кои са имената, които впечатляват с такава:
1. Александра - като цяло всички имена, започващи с буквата „ А “ носят положителна сила, само че най-много Александра. В превод от гръцки името значи „ спасителка “ и „ смела “. Това прави дамите, носещи това име доста борбени. Те нормално мъчно се отхвърлят от задачите си. Жените с това име носят доста мощна сила със себе си и мощен дух.
2. Виктория - това име значи „ победа “. Доста родители кръщават децата си Виктор, Виктория, тъй като за тях това е най-голямата победа - дете. Хората, които носят това име нормално са в центъра на събитията, те са родени спечелили. Името им несъмнено донася доста триумфи и ги прави същински първенци в доста сфери. Те са подготвени на всичко да станат спечелили и постоянно имат вяра в себе си. Нищо не може да ги пречупи и да ги накара да се усъмнят в уменията и качествата си.
3. Анна - повторението на буквата „ н “ в това име го прави величествено и особено. Всяка жена с това име се откроява и в никакъв случай не остава незабелязана. Те нормално имат необикновен сексапил, който пленява всеки мъж. Жените с това име имат доста забавен темперамент, който ги прави още по-специални. Името им значи „ берекет “. Те нормално са излючително красиви дами с високо интелектуално равнище. Тези им качества не остават незабелязани и неоценени.
4. Ирина - доста забавно и благозвучно име, което значи мир. Дамите, които го носят в действителност са доста миролюбиви и спокойни, те не обичат да се карат, успокоение и релакс. За тях свадите са нещо напрягащо, което избират да пропуснат. Жените, наречени Ирина нормално са доста положителни другари и сътрудници в любовта. С тях животът като че ли върви по-леко, тъй като те няма да се скарат с някого без причина.
5. Екатерина - това име е извънредно благозвучно и опрделено провокира интерес у доста хора. То значи „ непорочност “. Жените, които носят това име са доста привлекателни и мъжете постоянно ги виждат. В тези дами има една особена загадъчност, която е забавна за огромна част от хората. Те са с чисти души, не обичат да лъжат и да плетат интриги.
6. Мария – това име е извънредно постоянно срещано. То носи мощ и религия. Вяра в същинската обич. Дамите с това име не обичат празните приказки и не се доверяват прекомерно елементарно. Те са мощно прочувствени, само че пазят добре тази своя емоционалност, разкривайки я единствено на потвърдилите се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР