Името на бившия външен министър във второто правителство на Бойко

...
Името на бившия външен министър във второто правителство на Бойко
Коментари Харесай

Николай Младенов ли ще е новият заместник на Борисов?

Името на някогашния външен министър във второто държавно управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Николай Младенов  Николай Младенов Николай Евтимов Младенов е определен за министър на външните работи от 41-ото Народно заседание на 27 се завъртя в общественото пространство като допустима кандидатура за нов министър председател. Възможността точно той да е новият заместител на Борисов бе разяснява и измежду протестиращите.

"Предположението за Николай Младенов  Николай Младенов Николай Евтимов Младенов е определен за министър на външните работи от 41-ото Народно заседание на 27 е забавно и допустимо ", сподели Арман Бабикян „ повдигна завесата “, означи пред БНР Арман Бабикян от "Отровното трио ".

Вчера от Триото лансираха новината, че се чака Борисов да бъде сменен "с човек, който наподобява релативно културен, неотдавна появил се в София от дълго пътешестване ". Самият Николай Младенов  Николай Младенов Николай Евтимов Младенов е определен за министър на външните работи от 41-ото Народно заседание на 27 взе участие в понеделник в утринния блок на бТВ, където разяснява настоящата политическа конюнктура.

Настоящият специфичен координатор на Организация на обединените нации за Близкоизточния кротичък развой даже съобщи, че на България й е нужна напълно нова Конституция.

От изявлението му обаче не се разбра дали Младенов е непосредствен до процесите в ГЕРБ.

В общественото пространство се приказва, че една от вариантите пред държавното управление е да не подава оставка, само че кабинетът да продължи работа без Борисов. Най-спрягано е името на вицепремиера Томислав Дончев. Той обаче неведнъж е заявявал, че не би приел да заместни Борисов. На този стадий пък е ясно, че опцията за оставка на целия кабинет под натиска на митингите не стои на дневен ред. Вместо това от ГЕРБ показаха концепцията за привикване на Велико национално заседание и написването на нова Конституция. Някъде в този проект бе стартиран и разновидността, че държавното управление ще се отдръпна при решение на Народното събрание да свика Велико такова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР