Името на бившия треньор на Левски - Димитър Димитров -

...
Името на бившия треньор на Левски - Димитър Димитров -
Коментари Харесай

Херо каза как Левски може да се бори за титлата

Името на някогашния треньор на Левски - Димитър Димитров - Херо, постоянно се е свързвало с това, че има думата по селекцията на " Герена ". Особено, когато там е Станимир Стоилов. Херо обаче е безапелационен, че в никакъв случай не е лобирал за футболисти пред сътрудника си, който го търси единствено за в допълнение мнение за набелязаните от него цели.

" Не съм предложил играчи на Станимир Стоилов, това са нелепости. Единственото правилно е, че той ми е давал да виждам футболисти и да си споделям мнението, това е. Ние с Мъри сме другари от дълго време, имаме си доверие, той разчита на моята оценка, само че в последна сметка решаващата дума е негова. Той взема решение дали да вземе даден състезател в Левски, или не ", стартира Димитров пред " Мач Телеграф ". " Както за Стоилов, по този начин и за всички други треньори, е добре да стартират лятната подготовка с целия разполагаем капацитет. Това, че в редиците на Левски още през цялото време на втория полусезон влязоха 4-5 индивида, които подвигнаха равнището и качеството на игра, беше значимо за тима и докара до нужните резултати.
 Херо: Левски към момента изпитва съществени финансови усложнения
Херо: Левски към момента изпитва съществени финансови усложнения

Димитър Димитров с коментар по отношение на " сините "

Нямаше метод да не се усъвършенства качеството на играта. Определено останах доста сюрпризиран от това, което Левски направи. В началото не имах вяра, че могат да реализират такива резултати, само че мисля че с цел да се гони купа ще е необходим още един, а даже и два трансферни прозореца. Смятам, че има потребност от още надграждане и спомагателна селекция. На " сините " скамейката сега е извънредно къса, няма никаква дълбочина в състава и излизането на няколко съществени футболисти оказва съществено въздействие ", показа той.

Димитров разяснява и Берое. Бургазлията призна, че му е мъчително за случилото се в Стара Загора. " Проблемите не бяха единствено спортно-технически, а на друга основа, която беше ужасно неприятна за мен и се пробвам да я не помни. Този тим, който през 2020 година бяхме създали и от доста експерти беше оценен като най-добре играещият тим, да се срине за два-три месеца. Доста неща научих и разбрах, само че ми е болно да разясня тази тематика ", приключи Херо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР