Името на актьора и режисьор Бен Афлек също беше замесено

...
Името на актьора и режисьор Бен Афлек също беше замесено
Коментари Харесай

Нападнаха и Бен Афлек за сексуално насилие 


Името на артиста и режисьор Бен Афлек също беше забъркано в абсурда с обвинявания от редица дами в полов тормоз против продуцента Харви Уайнстийн. Става въпрос за случай отпреди 10 години. Тогава артистът е опипал телевизионна водеща по време онлайн предаване. След експлоадирането на абсурда към Уайнстийн, Афлек написа в Twitter какъв брой е тъжен и сърдит, че човек, с който е работил, е употребявал позицията и властта си, с цел да слага в неловко състояние и да упражнява полов тормоз над толкоз доста дами в продължение на десетилетия, осведоми Българска телеграфна агенция.

В отговор на обявата на Бен Афлек, консуматор на обществената мрежа напомни, че преди време артистът и режисьор е опипал гърдите на водещата Хилари Бъртън по време на телевизионно изявление онлайн. „Изглежда всички са не запомнили този случай“, добавя потребителят. „Аз не съм забравила“, гласи отговорът на пострадалата Бъртън.

Кадри от случая, случил се през 2003 година, още веднъж се завъртяха в мрежата. „Поведението ми по отношение на Хилари Бъртън беше несвоевременно, за което откровено се извинявам“, е написал по-късно Бен Афлек в Twitter.

Името на артиста и режисьор беше забъркано в абсурда с обвинявания в полов тормоз Харви Уайнстийн, откакто една от жертвите му, актрисата Роуз Макгауън, упрекна Афлек, че от години е знаел за държанието на продуцента и е премълчавал истината, осведоми lifestyle.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР