Името на актьора и режисьор Бен Афлек също беше замесено

...
Името на актьора и режисьор Бен Афлек също беше замесено
Коментари Харесай

Нападнаха и Бен Афлек за сексуално насилие

Името на артиста и режисьор Бен Афлек също беше забъркано в абсурда с обвинявания от редица дами в полов тормоз против продуцента Харви Уайнстийн.

Става въпрос за случай отпреди 10 години. Тогава артистът е опипал телевизионна водеща по време онлайн предаване.

След експлоадирането на абсурда към Уайнстийн, Афлек написа в Twitter какъв брой е тъжен и сърдит, че човек, с който е работил, е употребявал позицията и властта си, с цел да слага в неловко състояние и да упражнява полов тормоз над толкоз доста дами в продължение на десетилетия, осведоми Българска телеграфна агенция.

В отговор на обявата на Бен Афлек, консуматор на обществената мрежа напомни, че преди време артистът и режисьор е опипал гърдите на водещата Хилари Бъртън по време на телевизионно изявление онлайн.

 Най-известните холивудски насилници
Най-известните холивудски насилници

Да, и Уди Алън е в листата

" Изглежда всички са не запомнили този случай ", добавя потребителят. " Аз не съм не запомнила ", гласи отговорът на пострадалата Бъртън.

Кадри от случая, случил се през 2003 година, още веднъж се завъртяха в мрежата.

" Поведението ми по отношение на Хилари Бъртън беше несвоевременно, за което откровено се оправдавам ", е написал по-късно Бен Афлек в Twitter.

Името на артиста и режисьор беше забъркано в абсурда с обвинявания в полов тормоз Харви Уайнстийн, откакто една от жертвите му, актрисата Роуз Макгауън, упрекна Афлек, че от години е знаел за държанието на продуцента и е премълчавал истината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР