Името играе специална роля в живота на човека. Затова на

...
Името играе специална роля в живота на човека. Затова на
Коментари Харесай

Тези 9 имена имат най-мощна парична енергия – вашето сред тях ли е?

Името играе специфична роля в живота на индивида. Затова на родителите се предлага да помислят авансово по какъв начин да кръстят детето

Замисляли ли сте се за какво е толкоз значимо да знаете смисъла и произхода на името? Всъщност отговорът е елементарен – всяко нещо има своя лична сила . Днес ще поговорим за девет имена, чиито притежатели притеглят финансовото благоденствие.

Огнян

Парите търсят Огнян и най-интересното е, че постоянно го намират. Да завоюва от лотария, да получи завещание или да откри банкнота на улицата – всичко това нормално отива при притежателя на такова име. Огнян знае по какъв начин да печели и по какъв начин да харчи и в никакъв случай не разчита на това, което е пристигнало „ наготово “.

Борис

Борис от младостта си безусловно се БОРИ за благосъстоянието си. Може да не види огромни пари в портфейла си, само че той несъмнено има забележителен капацитет за облага. Борис знае по какъв начин да прави пари от всичко.

Александър

И мъжкия, и женския вид на това име (Александра) значат неизменност, труд и реализиране на задачите. С помощта на вродените си умения Александровците елементарно ще печелят относително огромни суми пари , могат да избират верните бизнес тактики и реализират стремежи триумф. Обикновено не им лишава доста време, с цел да възстановят изхарченото.

Павлина/Павлин/Павел

Павлина постоянно е придружена от доста страсти – има и компликации, само че финансовото благоденствие в никакъв случай не напуща притежателя на това име. Павлина схваща по какъв начин да ръководи финансите: по какъв начин да ги печели и къде да влага. Хората с това име имат „ финансова жила “ от раждането си. Сред тях са и най-хубавите счетоводители.

Дария/Дарин/Дарина

Дария има лъчение на водач и черти на бизнесмен. Да изпълни портфейла с пари не е проблем, само че за жалост не знае по какъв начин да ги харчи рационално. Затова Дария ще се пробва да печели колкото се може повече за прехраната си.

Петър/Петя

Петър е благонадежден и мощен човек, който прави всичко, с цел да реализира задачата си. Той ще се оправи с всички компликации, ще преодолее всяко затруднение по пътя към финансовото благоденствие. За Петър най-важното е надеждността, само че парите не попадат в ръцете му сами. Късметът идва при Петър единствено тогава, когато е положил и някакви старания.

Анна

Парите не се задържат доста при Анна сами по себе си, само че финансовите усложнения ще заобиколят собственичката на това име. За Анна може да бъде мъчно да натрупа средства за осъществяването на съответна цел , само че тя несъмнено не среща огромни компликации с парите в живота си.

Катя, Екатерина

Екатерина е склонна да не приема провалянето, само че тази некадърност да губи я стимулира да печели положителни пари. Собственичките на това име са подготвени да работят непрекъснато, с цел да реализиран задачата. Друга тяхна линия е финансовата просветеност. Те знаят по какъв начин да влагат и по-късно да печелят.

Владимир

Владимир значи „ държател на света “. С финансите притежателят на това име е постоянно на „ ти “ и също по този начин знае по какъв начин да пести пари – живее добре, без да харчи баснословни суми.

Инфо: woman.ru


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР