Името Феликс Шелберг може би не ни говори нищо. Но

...
Името Феликс Шелберг може би не ни говори нищо. Но
Коментари Харесай

PewDiePie, Марция Бизонин и YouTube сватбата на годината

Името Феликс Шелберг може би не ни приказва нищо. Но в случай че кажем PewDiePie, тогава евентуално ще се сетим, че става дума за един от най-известните хора в интернет.

Шведският влогър и комедиант има над 99 милиона клиента в YouTube, а видеата, които разгласява, събират десетки милиони гледания. И това, несъмнено, е обвързвано освен с огромна популярност, само че и със съществени финансови приходи. Състоянието на Шелберг се прави оценка на близо 30 милиона $.

Освен на онлайн кариерата си, шведът от години е предан и на своята огромна обич - красивата Марция Бизонин, която се подвизава като инфлуенсър, само че славата й е много надалеч от неговата.

Точно осем години след деня, в който се виждат за първи път, двамата узакониха любовта си на изискана женитба в Лондон, за която влогърът похарчи част от милионите си и сигурно не съжалява.

Церемонията се организира в понеделник, 19 август, в огромна ботаническа градина в британската столица, в която има особено обособена зала за сходни събития.

Мястото е повече от красиво, както и самите младоженци. Сватбата е стилна и изискана, само че не и огромна и разточителна. Гостите са били единствено от най-близкото обграждане на Феликс и Марция, написа Daily Mail.

Двамата споделиха фрагменти от сватбата в профилите си в обществените мрежи. Влогърът написа: " Женени сме! Аз съм толкоз благополучен, колкото в никакъв случай не съм бил. Късметлия съм да споделя живота си с тази невероятна жена. "

" Чувствам се най-щастливият човек на света и съм изпълнена с обич. Невероятно е, че мога да нарека Феликс собствен брачен партньор до края на живота си ", отвърна булката в своя профил. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР