Името е знак за това къде най-напред е насочено вниманието

...
Името е знак за това къде най-напред е насочено вниманието
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Американската страна ни посочва къде трябва да търсим големия проблем

Името е знак за това къде на първо време е ориентирано вниманието и паниката на нашите съдружници. Така Елена Поптодорова – вицепрезидент на Асоциацията на Атлантическия контракт разяснява какво в действителност споделиха Съединени американски щати, като за първи път оповестиха обществено името на българин, който има възбрана за влизане в страната на неограничените благоприятни условия поради корупция.

Това е съдията от Специализирания углавен съд Андон Миталов, за присъединяване му в сериозна корупция, показаха от Държавния департамент.
Съдиите от Висш съдебен съвет публично желаеха информация от Съединени американски щати за Андон Миталов Искането е отправено към Държавния департамент по дипломатически път посредством Министерство на външните работи
Миталов е съдията, който през октомври предходната година позволи обвинявания в шпионаж ръководител на придвижване " Русофили " Николай Малинов да отиде в Русия, където получи медал от президента Путин.

„ Освен, че споделиха, те и показаха, тъй като първият избор за обществено обявяване пада върху един не елементарен арбитър – това е арбитър в Специализирания углавен съд, който е предназначен да се бори точно с корупция, закононарушения по високите етажи на властта, всевъзможен тип корист с власт “, разяснява още Елена Поптодорова.

Според нея името е знак за това къде на първо време е ориентирано вниманието и паниката на нашите съдружници

„ Настъпи отчаяние, само че то е тъй като ние желаеме отмъщение, а след струпване на толкоз доста оскърбление и толкоз нищо не ставане в тази сфера, явно е, че публичното мнение е че желае да види осъдени “, означи тя.

„ Ние разсъждаваме в порядъка на имена – желаеме да забележим виновници и осъдени, те могат да бъдат търсени в доста направления – освен в правосъдната система, само че и в политиката, в бизнеса, на доста места “, сподели Елена Поптодорова. Според нея обаче в Съединени американски щати разсъждават по различен метод - те гледат системата.
Георг Георгиев: В Министерство на външните работи не е получвана информация за Андон Миталов Съединени американски щати не се меси във вътрешните работи на България, счита зам.-министърът на външните работи
Най-напред би трябвало механизмът да е наред, с цел да може да настъпи въпросното отмъщение, уточни тя.

Елена Поптодорова означи, че в формалните заявки на американската страна на никое място не е визирана Русия и под никаква форма. „ Дори и основанията за глобата против арбитър Миталов не обгръщат работа за непозната страна, шпионаж “, сподели тя. По думите й се приказва за дейности, които подкопават върховенството на закона. Според нея аргументите би трябвало да се търсят в други действия на съдията, други каузи с любопитен свършек.
Куп неясноти след US „ черния щемпел “ за спецсъдия Миталов По думите на ръководителя на съда магистратът се е употребил с положително име
„ Смятам, че би трябвало да се обхване цялостното професионално държание на съдията. Не бива да имаме съмнения, щом Държавният департамент на Съединени американски щати твърди за солидни доказателства, би трябвало да сме сигурни, че ги има. Американската страна ни показва къде би трябвало да търсим огромния проблем “, безапелационна беше Елена Поптодорова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР