Името е познато, но автомобилът изглежда непознат. Това е новата

...
Името е познато, но автомобилът изглежда непознат. Това е новата
Коментари Харесай

Малък, среден или дълъг – купувачът избира размера на новия Opel Zafira

Името е познато, само че автомобилът наподобява чужд. Това е новата Zafira на Opel. Тя е още по-голяма от досегашната и от фамилен ван се трансформира в фамилен рейс, който към този момент не се конкурира с ванове като VW Touran и Ford S-Max, а с бусове като VW Multivan и Ford Transit.

 2019 Opel Zafira Life

Не единствено при Opel, само че и при други производители фамилните ванове към този момент са на изгубване, защото на пазара са изместени от SUV-ове. Доброто остаряло име на Zafira с добавката Life обаче ще живее върху нов модел. 20-годишната сполучлива история на автомобила продължава с друга форма и техника.

 55-1-6kol

Четвъртата генерация Zafira носи добавката Life към името и е основана на платформата MP2 на групата PSA, към която принадлежи Opel. Моделът ще се предлага в три размера съгласно желанията на купувача – пай (4,60 м), междинен (4,95 м) и дълъг (5,30 м). От позиция на елементарния консуматор определенията пай, междинен или дълъг биха звучали по-точно като дълъг, доста дълъг и рисково дълъг, тъй като се отнасят за в действителност сериозен като габарити транспортер.

 2019 Opel Zafira Life

Товарният размер варира от 1500 до 4900 л според от дължината на каросерията и конфигурацията на седалките, които контролират по дължина и елементарно се демонтират. До девет души могат да пътуват в Zafira Life, а също и да се транспортират предмети с дължина до 3,50 м, защото предната пътническа седалка се сгъва.

 2019 Opel Zafira Life

Най-комфортният вид е със стъклен покрив, кожен салон, масичка и четири седалки откъм гърба, всяка с ширина близо половин метър. Водачът и пасажерът начело разполагат с отоплени и масажиращи кресла. Качването и слизането е елементарно през плъзгащите се задни порти със сензорно отваряне.

 2019 Opel Zafira Life

Задвижването е поверено на дизелови мотори с размер 1,6 и 2,0 л и с мощ от 115 до 180 к.с. Система Grip Control усъвършенства сцеплението на разнообразни настилки. Ще може да се поръчва и вид с 4х4.

 2019 Opel Zafira Life
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР