Името е много важно нещо. С него ни помнят останалите.

...
Името е много важно нещо. С него ни помнят останалите.
Коментари Харесай

Това са 6 – те най-съблазнителни мъжки имена

Името е доста значимо нещо. С него ни помнят останалите. Има имена, които се запечатват надълбоко в съзнанието и вършат мощно усещане на близките. Има и такива, които незабавно, откакто бъдат изречени, се не помнят.

Днес ще ви споделим кои са тези мъжки имена, които съумяват да завладеят сърцата на нежните създания.

Ето ги и тях:

Димитър

Да, Димитър е едно от най-красивите български имена. Собствениците на това име са устремени, самоуверени и се оправят чудесно с провокациите, които животът им сервира. Мъжът Димитър е непредсказуем и това е една от аргументите дамите да се захласват по него.

Александър

Името е едно от най-предпочитаните. Притежателите му са почтени персони със занимателен манталитет. Това са хора, които желаят непременно да реализират задачите си и в никакъв случай не се отхвърлят от тях. Мъжете Александър са доста сполучливи в живота. Родени са да бъдат водачи.

Иван

Едно от имената, които имат същински богата история. Обикновено дамите се усещат доста удобно в компанията на мъж, носещ името Иван. С подобен човек се съжителства доста прелестно и в съгласие.

Владислав

Това име звучи доста уверено. На дамите им е мъчно да се откажат от мъж, носещ името Владислав. В него има нещо магично и уверено, покоряващо женските сърца.

Кирил

Още едно име, на което си коства да му отделим време. Това са едни от най-привлекателните мъже, които постоянно съумяват да създадат положително първо усещане. Те са умни и с изненадващо положително възприятие за комизъм. С тях можете доста да се смеете и забавлявате.

Виктор

В самото име е заложена думата победа. Не е случайност това, че притежателите му са измежду най-изявените спечелили в живота. Те реализират задачите си с лекост, решителни и непоклатими са.

Името се помни елементарно и е едно от най-предпочитаните. Тези мъже са съвършени съпрузи и изрично можете да разчитате на тях за всичко.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР