Именно това вероятно си мисли всеки фен на бокса след

...
Именно това вероятно си мисли всеки фен на бокса след
Коментари Харесай

Справи се добре, но очаквах повече от теб като професионален боксьор

Именно това евентуално си мисли всеки почитател на бокса след снощната борба сред Анди Руис-младши и Антъни Джошуа. В дълго чакан мач реванш сред двамата, британецът се завърна и си завоюва поясите на WBA, WBO, IBF и IBO назад , откакто му бяха отнети от същия противник през юни. Така AJ стана международен първенец за повторно в своята кариера, само че триумфът му остана мощно подложен на критика от почитателите.

Залогът за Джошуа бе прекомерно огромен, по тази причина той сподели съвършено построен тактически проект, който следваше ясно през всички 12 рунда. Въпреки че британецът пласира ударите си в точните моменти, той не рискува и не се впусна в сериозна замяна, като вместо това се бе фокусирал напълно върху това да пази безвредна отдалеченост в средата на кръга.

С това си държание AJ разочарова всеобщия боксов почитател, който очакваше конфликтът да завърши със зрелищен нокаут за един от двамата боксьори. На конференцията след дуела арабска журналистка поздрави Джошуа за триумфа, само че призна, че е очаквала повече от него.

AJ отговори изцяло в собствен жанр и съобщи, че се доверява единствено на себе си по отношение на това по какъв начин да се бие.

"Когато се изправяш против разнообразни боксьори, те имат разнообразни стилове. Някои от тях притискат съперника си от самото начало, някои са нокаутьори. В бокса имаш положителни вечери и неприятни вечери. Това, което аз мога да направя, е да дам всичко от себе си и да остана преклонен и съсредоточен. "

"Правя го за себе си. Нали знаеш, в случай че се боксирах за публиката, за мнението на останалите, може би нямаше да съм спечелилият, който съм. Боксирам се по моя си метод. Доверявам се на личния си метод. И съм първенец, тъй че ще последвам своите инстинкти ", приключи Джошуа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР