Именно тогава обаче времето се е влошило, останалите алпинисти, които

...
Именно тогава обаче времето се е влошило, останалите алпинисти, които
Коментари Харесай

Ново: Съпругата На Боян Петров С Последна Информация За Изчезналия Алпинист. Видео

Именно тогава обаче времето се е влошило, останалите алпинисти, които са на експедицията с Петров са прекратили изкачването, а връзката с българина и тях е била изгубена. Не се знае дали Петров, който всекидневно се изкачва самичък, защото е по-бърз от останалите, не се е върнал обратно към някой от лагерите, в които по думите на жена му, сигурно няма сателитен телефон.

Тя призна, че той е изчезвал и различен път, само че в никакъв случай за толкоз време. Спасителните екипи ще стартират търсенето на Петров най-рано на следващия ден, поради неприятното време. Времето не разрешава повдигането на хеликоптер и стартирането на интервенцията.

Един ден по-късно, откакто се разделил с останалите от експедицията, те са виждали следите му, уточни дамата до алпиниста. Останалите отхвърлят да се качват на върха, тъй като преценят, че времето не е хубаво. Той остава единственият човек по скатовете, откакто всички се връщат надолу, споделя Радослава. И добавя, че той няма по какъв начин да се обади от горната страна, защото няма телефон. Връзката е единствено от базовия лагер.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР