Именно, сцената на българо – македонското турне се оказа избора

...
Именно, сцената на българо – македонското турне се оказа избора
Коментари Харесай

Графа празнува юбилей на сцената на One Love Tour в Банско


Именно, сцената на българо – македонското турне се оказа избора му, да означи празника си. Трогнат от вниманието и любовта на публиката, Графа показа, че за един актьор да пее пред толкоз доста хора и да получи такова отношение е най-големия подарък, а препълненият площад изригна в неудържими овации. Трогателният миг приключи с обичайното духане на свещичка, върху алегорична мини торта, поднесена му от актьора Ники Станоев.

Фестивалът One Love Tour започва от сутринта с театрална режисура на Държавен куклен спектакъл Сливен. “ Алеята на занаятите “ придвижи посетителите в мемоари от детството и разсъни интереса на дребните, да се опитат да измайсторят по нещо. Цял ден, хора от всички възрасти мериха сили и благоприятни условия в игрите от дуелите, на най-българския, ефирен формат Фермата. Димитър Господинов – Guspa и Бай Георги бяха подготвили над 10 типа надпревари, познати на феновете от дребния екран. Адреналина и страстите оставиха паметен спомен на участниците, които с неспокойствие чакат новия сезон, тази есен по BTV. Специален посетител на фестивала беше Зеленко Зеленков – талисмана на акцията „ Да почистим България дружно “ и всички, дружно с него почистиха арената на дуелите, след края на игрите.

Next Time, Криско, Слаткаристика и Графа се качиха на сцената, по време на вечерния концерт от българо-македоския фестивал и за втора поредна година, площадът в гр. Банско се препълни от искащи да чуят и видят осъществяванията им.

Ако не сте съумели да усетите и изпитате страстта One Love Tour, заповядайте на 28 юли в Морската градина, гр. Варна. Там ще Ви чакат: „ Алея на занаятите “, „ Игри от Фермата “ и занимания за всички генерации. Вечерният концерт ще е с присъединяване на: Деси Добрева, Next Time, Павел и Венци Венц, Слаткаристика и Графа. Целодневният фестивал е със свободен вход.

One Love Tour, тъй като любовта постоянно побеждава!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР