Именно ръководената от Георги Кадиев партия "Нормална държава" застана зад

...
Именно ръководената от Георги Кадиев партия "Нормална държава" застана зад
Коментари Харесай

Кадиев: Имало е сигнали за корупция с Десислава Иванчева

Именно ръководената от Георги Кадиев партия "Нормална страна " застана зад кандидатурата на самостоятелната Десислава Иванчева през 2016 година по време на частичните локални избори в столичния регион "Младост ". След поволин година обаче партията на Кадиев се разграничи от нея.

"Ако е правилно, че Десислава Иванчева е задържана поради рушвет , има безсрамие и от двете страни. Ако е правилно, че е хваната с пари в багажника от корупция е безусловно безсрамие. Безобразие е и да държиш повече от 5 часа две дами да стоят на тротоара, да вадиш пари на асфалта, нямаше никаква потребност от това нещо. Защо е нужно да стои на витрината, представете си щом в община "Младост " става дума за 250 хиляди евро, какво е на другите места ", съобщи пред Би Ти Ви Георги Кадиев във връзка ареста на Десислава Иванчева.

Кадиев съобщи, че не е бил спрян нито един градеж, а единствено са били отлагани. "Тя е изрично неподготвена, тук е моята неточност, че не си направих инспекцията. Никога не е била мое протеже, само че аз отдръпнах доверието си от нея преди 9 месеца ", съобщи още някогашният народен представител.

Той изрично сподели, че е имало не един и два сигнала за корупция от страна на регион "Младост ", в които евентуално е забъркана и Десислава Иванчева.

Кадиев даде образец градеж при блок 70 в "Младост " където имало всички данни за прекъсване на градежа, само че тя го пуснала.

Лидерът на "Нормална страна " напомни и случай на различен вложител - Изабела Сярова, която водеше гладна стачка против прекъсването на плана й. Самата Сярова споделила пред Кадиев за корупционни практики, а през днешния ден градежа й върви без проблеми. Кадиев обаче не пожела да издаде детайлности.

Протест "за " и "против " ареста

Протест "за " и "против " метода, по който кметът на регион "Младост " беше задържан, се организира пред кметството в столичния квартал. Обиските там са завършили към 21:30 часа нощес. Проверявани са документи, само че няма информация дали за конфискувани преписки. Днес общината ще работи обикновено за жители.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР