Именно ДАНС е ведомството, което трябва да знае какви ги

...
Именно ДАНС е ведомството, което трябва да знае какви ги
Коментари Харесай

А защо от ДАНС мълчат като н…..ни за каналджиите от рейса-убиец?

Именно ДАНС е ведомството, което би трябвало да знае какви ги правят приютените у нас мигранти. Оказва се, че те напълно умерено могат да се снабдят с излязъл от валидност райс и с него да правят закононарушения. Куриозите не свършват, защото  за единия, получил филантропичен статут, не се знае къде въобще е отсядал. На другия пък следите му се губят незабавно, щом напусне бежанския център.  Със същата възможност двамата чужденци можеха да си купят, револвери, бомби и каквото се сетите още. Можеха да сътворят и още по-чудовищни несгоди.  

 

Не е избледнял загатна за атентата в Сарафово, при който починаха 7 души, а десетки бяха ранени. Оказа се, че преди да взривят автобуса с израелци,  терористите дни наред са си вели байряка на наша територия и най-необезпокоявано точка по точка са изпълнявали пъкления си проект към подготовката и реализацията на атентата.

 

Има голяма заплаха към паниката в този момент “сухи ” да се измъкнат тези, които би трябвало да отговорят на куп въпроси като да вземем за пример - за какво дансаджиите не са прихванали канала по-рано, за какво не се е знаело какви ги правят тези двама чужденци, от по кое време се занимават с тази активност, какъв брой души са влезнали незаконно у нас с тяхна помощ, правили ли са и друга незаконна активност на наша територия.

 

Служителите на родното ФБР са майстори в това да се отървават от всяка заплетена обстановка, в която действително е трябвало да работят. Може и да не се възхитите на казаното нагоре. Но единствено в случай че знаете какъв брой пари взимат, с цел да си разхождат костюмите по коридорите  в постройката на “Черни връх ” евентуално и със сопите да ги подгоните. Наблюдавайте ги по какъв начин в този момент мълчат като н…ни. 

 

 

Елена Стоянова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР