Имения с над 50 спални, 15-метрови тавани, пищни партита, сребърни

...
Имения с над 50 спални, 15-метрови тавани, пищни партита, сребърни
Коментари Харесай

Как живеят английските аристократи?

Имения с над 50 спални, 15-метрови тавани, обилни празненства, сребърни подноси и голямо количество черен чай – това е единствено дребна част от всекидневието на британските аристократи.

Хората със „ синя кръв “ са най-привилигированата класа в обществото, която се предава единствено по завещание, а животът им постоянно е бил плод на засилен интерес от страна на елементарните хора.

Любопитно е, че в предишното кръвта на хората от най-висшата каста фактически имала синкав нюанс.

Причина за това са сребърните принадлежности, с които те се хранели от раждането до гибелта си. В резултат на това минимални количества сребро непрестанно се отделяли в храната и напитките им.

Така с времето организмът им се насищал със скъпия метал, което водело до сребрист нюанс на кожата и синкаво-лилаво оцветяване на кръвта.

И до ден сегашен представителите на най-висшата класа измежду обществото в Англия имат свои правила, метод на обличане, метод на хранене, посещават избрани учебни заведения и университети, съобразени с прослойката. Дамите събират своите бижута през целия си живот, съхранявайки ги в специфични кутии. Понякога тези кутии са наследявани от генерации.

При мъжете на респект са колите. Аристократичната класа се доверява на родни возила, които са знак на техния обществен статус. Най-емблематичната марка за британските аристократи е „ Ягуар “, който участва даже и в кралския двор измежду автопарка на принц Чарлс.

Автомобилите на този бранд се отличават със своето високо равнище на съоръжение, както и бързината си, а дизайнът им до ден сегашен носи чувството за аристократичност.

От СПОРТ ТОТО дават късмет и вие да подкарате автомобила на британската аристокрация. По време на тегленето на печелившите цифри на следващия ден, 15.08.19 г, посредством чоп ще бъде избран един късметлия, който да седне зад кормилото на супер първокласен Ягуар ХЕ.

Щастливецът ще бъде избран всред всички участници в 65-ия тираж, които са пуснали фиша си за „ 6 от 49 “. А първокласният автомобил събира погледите към този момент съвсем месец пред националния стадион „ Васил Левски “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР