Именитият Райън Гигс отличи двама свои бивши съотборници от Манчестър

...
Именитият Райън Гигс отличи двама свои бивши съотборници от Манчестър
Коментари Харесай

Гигс посочи двамата най-добри, с които е бил в Юнайтед

Именитият Райън Гигс отличи двама свои някогашни съотборници от Манчестър Юнайтед като най-хубавите, с които в миналото е играл. Това са Кристиано Роналдо и Пол Скоулс. Той уточни и най-неудобния си съперник - Хавиер Санети.

Настоящият селекционер на Уелс изкара цялата си кариера на “Олд Трафорд” и беше в един отбор с плеяда от звезди.

“Кристиано се задържа за малко при нас, само че за този интервал беше брилянтен - съобщи Скоулс в колективен чат на MUTV. - След това той продължи по същия метод и стана даже още по-силен. Мислеше доста по-бързо от останалите. Точно решиш, че си съумял да го блокираш, и той незабавно се измъква с някой финт. Роналдо беше прилянтен в тренировките.”

Гигс похвали и Скоулс, с който бяха дружно още от академията на Юнайтед: “Той е другият най-хубав, с който съм играл. Всички сте виждали какво става по време на тренировките - нямаше по какъв начин даже да се доближиш до него.”

Бившият капитан на “червените дяволи” напомни, че от противниците си най-трудно му е било против Хавиер Санети от Интер. “Той не спираше да тича - разяснява Гигс. - По-рано през кариерата си беше халф и владееше чудесно топката. Защитаваше се доста добре, беше доста неуместен съперник. Даже в един дуел ми счупи носа (б.р. четвъртфинал в Шампионската лига). Той разполагаше с всички нужни качества за един защитник.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР