Именитият чешки треньор Павел Върба днес беше представен официално начело

...
Именитият чешки треньор Павел Върба днес беше представен официално начело
Коментари Харесай

Павел Върба начело на Лудогорец: Дайте ми време и ще видите какво ще се случва на терена

Именитият чешки треньор Павел Върба през днешния ден беше показан публично отпред на Лудогорец. Той пристигна в клуба със своите помощници - Зденек Бешка и Мартин Тихачек (треньор на вратарите).

Ето какво сподели той пред медиите:

" Изненадан съм какъв брой доста хора пристигнаха тук през днешния ден. За мен Лудогорец е огромно предизвикателство. Познавам огромната мощ на тима и по тази причина съм тук. Надявам се, че няма да отчайвам управлението и ще продължим да надграждаме това, което е през последните години. Знам, че задачите на Лудогорец са допустимо най-високите.

Това, което ме убеди да дойда, са точно големите цели. Това, което тимът реализира. В добавка ме убедиха последните 6 мача на тима в Европа. Дайте ми време и сами ще видите какво се случва на терена.
 Снимка 460431
Източник:

Идвам в тим, който не се построява занапред, от нулата. Видяхме каква висока класа има. Няма потребност да върша доста промени. Знам, че всички очаквате мачовете против Интер. Това е извънредно сложен противник, само че имаме своите шансове.

Уважавам работата на треньорите преди мен. Не се опасявам. Радвам се и нямам самообладание да работя. Основната ми цел е да продължа започнатото.

Всеки тим търси играчи, гледа, пробва се да ускори конкуренцията. Ние също го вършим и с времето ще видите какво ще създадем. Когато се каже някое име авансово, нещата свършват зле. Търсим един нападателен и един отбранителен състезател. Имаме поради и това, че на някои от момчетата им изтичат договорите през лятото и не е хубаво да се сложим в обстановка тогава да търсим играчи.
 Снимка 460429
Източник:

Ако футболистът и клубът се схванат, не виждам причина Кешеру да не остане.

Няма причина да нямам доверие, че управлението ще обезпечи и остави играчите, които желая да са в тима. Вярвам, че най-хубавите играчи ще са в състава.

Приятно сюрпризиран съм от офанзивните играчи на Лудогорец. Не би трябвало просто да притеглим някой, а той да ни помогне повече. Жалко е, че не можем да вземем Меси и Роналдо. Бих взел и двамата.
 Снимка 460428
Източник:

1/99 не е доста добра ставка за възможностите ни против Интер, само че пробвайте да сложите 100 лв. на сходен коефициент. Може и да ви излезе.

Опасността идва най-много от софийските грандове. Те сигурно ще се опитат да спрат Лудогорец. През 6-те месеца, през които нямахме контакт с управлението на Лудогорец, си мислех, че равнището е по-ниско от чешкото състезание. Но в този момент настоявам, че шампионатите са почти на едно равнище.

Няма потребност да ми слагат цели, аз си ги знам. Ако не вземем купата, това ще е зле. Това въпреки всичко е Лудогорец, а не някой тим с дребни цели ".
 Петричев: В Лудогорец имаше месеци на усилена работа, с цел да стигнем до крайния резултат - треньор като Върба
Петричев: В Лудогорец имаше месеци на усилена работа, с цел да стигнем до крайния резултат - треньор като Върба

Вижте какво още сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР