Именитият бивш футболист на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус предрече активност

...
Именитият бивш футболист на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус предрече активност
Коментари Харесай

Скоро Байерн ще счупи трансферния си рекорд, прогнозира Матеус

Именитият някогашен футболист на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус предсказа интензивност на отбора на трансферния пазар в борбата за огромните звезди. Настоящият най-скъп състезател в историята на баварците е Корентен Толисо, за който бяха дадени 41,5 млн. евро. Шефовете не престават да са упорити в концепцията си, че в никакъв случай не биха дали сума от порядъка на 100 млн. евро за един играч. Феновете обаче са все по-недоволни, тъй като съгласно тях тимът стартира да изостава от другите водещи клубове на Стария континент.

“В близкото бъдеще Байерн ще сложи нов връх, като извади 60, 70 или даже 80 млн. евро за футболист”, написа Матеус в коментарната си графа в SkySport.de.

“Първият състезател, който ми идва на разум, е Пауло Дибала - продължава международният първенец от 1990 година - Ако самият футболист и Ювентус изразят предпочитание за договаряния, то Байерн сигурно ще се намеси. Освен това трансфер на Юлиан Дракслер също би бил характерен за клуба. Той е немец, млад, бърз и като цяло поливалентен футболист. Другите разновидности са Юлиан Брант и Тимо Вернер.”

Training #FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/Sznc0QkSiL
— FC Bayern English (@FCBayernEN) July 17, 2018
Междувременно първенците водят подготовка от няколко дни, а в събота им следва първата сериозна контрола. Тя е против Пари Сен Жермен в Клагенфурт (Австрия). Иначе по време на днешната подготовка леко разтежение получи Хавиер Мартинес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР