Именитият български нападател - Димитър Бербатов, който със своя екип

...
Именитият български нападател - Димитър Бербатов, който със своя екип
Коментари Харесай

Бербатов скочи на министъра на спорта

Именитият български нападател - Димитър Бербатов, който със своя екип се бори за смяна в българския футбол, в ефира на bTV насочи остри рецензии към министъра на младежта и спорта Димитър Илиев и неговия екип.

Тези клубове, които бяха изключени от БФС искахме да създадем среща с министъра на спорта. Първоначално министърът се бе съгласил да създадем такава среща и тези клубове да бъдат забелязани и чути. Нищо повече, да си изкажат болката. Впоследствие министърът сподели, че екипът му не е склонен на такова нещо, тъй като ще бъде вмешателство в работата на БФС, което е неуместно. Екипът на министъра не схваща нищо.
 Бербатов: Ръководителите на БФС са потвърдени лъжци и измамници, крадат футбола от всички нас
Бербатов: Ръководителите на БФС са потвърдени лъжци и измамници, крадат футбола от всички нас

Бившият нападател с нова вербална офанзива към ръководещите

Министерството на спорта, което дава лиценз на БФС, те би трябвало да са там, да дадат мнение, да бъдат посредник. Когато се случва проблем, да са там, да чуят двете страни, да се опитат да сближат двете страни. Такава среща не се състоя и клубовете останаха разочаровани, тъй като ние им бяхме дали обещание. Единственото, което желаеха тези клубове, е да бъдат чути. Министерството на спорта давайки лиценз на БФС непрекъснато би трябвало да комуникира с тях, а не да се крият. Екипът на министъра на спорта има задни цели ", разяснява Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР