Имението „Даунтън” е един от най-успешните британски филмови продукции. Това,

...
Имението „Даунтън” е един от най-успешните британски филмови продукции. Това,
Коментари Харесай

Разкошното имение Даунтън в реалността

Имението „ Даунтън” е един от най-успешните английски кино продукции. Това, което пленява сърцата на фенове по целия свят, не са единствено орисите на героите и актьорските умения на звездния състав, само че и самото имение, където са снимани множеството подиуми. Тази невероятна постройка е същинска и в нея от генерации живее същинска благородническа фамилия.

В епизод от предаването на „ Евромакс” на „ Дойче веле” домакинята Лейди Карнарвън ни развежда из замъка „ Хайклиър”. Разказва, че имението има към 300 стаи, а да живееш на сходно място е освен привилегия, само че и отговорност.



Замъкът на се намира на към 100 км западно от Лондон. В действителния живот това е домът на графовете Карнарвън. В реалност нищо от интериора не е променяно за фотосите на сериала „ Имението „ Даунтън”. Всички към 6000 книги в библиотеката също не са декор, а напълно същински исторически съкровища.
Гостната, със своите копринени тапети и картини, е същинска атракция за всички гости, които обикалят замъка с екскурзовод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР