Имението Даунтън е един от най-успешните британски филмови продукции. Това,

...
Имението Даунтън е един от най-успешните британски филмови продукции. Това,
Коментари Харесай

Как изглежда разкошното имение „Даунтън” в реалността

Имението „ Даунтън ” е един от най-успешните английски кино продукции. Това, което пленява сърцата на фенове по целия свят, не са единствено орисите на героите и актьорските умения на звездния състав, само че и самото имение, където са снимани множеството подиуми. Тази невероятна постройка е същинска и в нея от генерации живее същинска благородническа фамилия .

В епизод от предаването на „ Евромакс ” на „ Дойче веле ” домакинята Лейди Карнарвън ни развежда из замъка „ Хайклиър ”. Разказва, че имението има към 300 стаи, а да живееш на сходно място е освен привилегия, само че и отговорност.

Замъкът на се намира на към 100 км западно от Лондон. В действителния живот това е домът на графовете Карнарвън . В реалност нищо от интериора не е променяно за фотосите на сериала „ Имението „ Даунтън ”. Всички към 6000 книги в библиотеката също не са декор, а напълно същински исторически съкровища .
Гостната, със своите копринени тапети и картини, е същинска атракция за всички гости, които обикалят замъка с екскурзовод.

Още любопитни детайлности за имението „ Хайклиър ” гледайте във видеото. То е част от предаването „ Евромакс “ на „ Дойче веле “, което се излъчва всяка събота от 11.30 ч. и сряда от 14.30 ч. по NOVA NEWS. Не пропускайте материалите на „ Дойче веле “ и в ефира на „ Събуди се “ по NOVA всеки уикенд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР