Имената на родните ни звезди все по-често биват забърквани в

...
Имената на родните ни звезди все по-често биват забърквани в
Коментари Харесай

Родни звезди пропищяха от онлайн измами с тяхното име

Имената на родните ни звезди все по-често биват забърквани в онлайн измами. Голяма част от фолкизпълнителките стават жертва на реклами за хапчета за намаляване, без да подозират, че такива въобще съществуват. Последната изпатила си от сходна скица за печелене на пари се оказа Деси Слава.

Но преди по-малко от година и Преслава си изпати си от сходна скица за печелене на пари. Тя беше забъркана във подправена реклама, в която се презентираха съвсем магичните свойства на хапчета за намаляване. Илачът се трансформира в шлагер в мрежата и се разпродава за негативно време, осведоми " Телеграф ".

Преслава мълча дълго време, само че реши да покаже истината. В профила си в Инстаграм певицата реши да разкрие истината за нелепата история. Във подправено изявление Преслава споделя каква е тайната й за намаляване. В него тя споделя също, че с помощта на напитката е съумяла да се отърве и от упоритото акне, от което страдала с години. Истината се оказа радикално друга. Преслава няма нищо общо с хапчетата за контролиране на тежестта. " Старая се да се храня здравословно, повече разходки. Тук бих желала да кажа, че не употребявам артикули за намаляване и не съм рекламирала сходни “, прецизира певицата.

Колежката им Емилия пък пропищя от подправена лотария. Поредна скица, от която недоброжелатели желаят да изкарат бързи и нечестни пари. Те употребяват имената на известните звезди, с цел да ги накарат да си дадат персоналните данни, сякаш участвайки в някакви измислени томболи. " Внимание. Не обръщайте внимание на известия и live чатове от профили с моето име (или сходни на моето) и моите фотоси. Това не съм аз и не е изпратено от мой профил. Фалшиви са. Всички клипове и известия, свързани с пари и огромни суми, са машинация. Нека всеки, който попадне на нещо сходно да рапортува профила неотложно ", сигнализира стремително тогава певицата. През последните седмици в същия капан паднаха и други известни персони, измежду които Никол Станкулова, Григор Димитров, Слави Трифонов и така нататък

Лицето на обичания роден артист Юлиан Вергов е употребявано за реклама на биткойн, без той въобще да подозира за това. " Измама е. Правихме някакви действия със Сашо Кадиев. Опитвахме всевъзможни разновидности, само че не може по никакъв метод да го спрем това нещо “, съобщи пред " Телеграф “ артистът. Въпросните мошеници употребяват сървъри от разнообразни точки на света и не могат да бъдат открити, което се оказва и препъникамък за нашите звезди, тъй като те не могат да заведат дело. 

Интересен факт е и че самият Вергов не може да види измамата със личното си лице. " Аз, като вляза през мойто IP, и в никакъв случай не ми излиза тази реклама. Пробвал съм. Дори когато ми пратят линк или скрийншот, аз като отворя и не излиза “, не крие възмущението си родната звезда и добавя: " Това е грандиозна машинация, от която аз доста пострадвам. Защото ми пишат хора, питат ме къде да влагат и аз какво да им кажа?! Отговарям им, несъмнено, изяснявам им, че нямам нищо общо. За страдание това е ситуацията “. Той е безапелационен, че никой в никакъв случай не го е търсил за единодушие. " Не, парадокс. Аз не бих се навил на такова нещо “, съобщи Вергов.

Жертва на същата скица се оказа и фолкпевецът Илиян с интерв`, което не е давал. " Това, което прочетох, е безспорна неистина. Не съм давал в никакъв случай сходно изявление. Моя фенка ми изпрати въпросната реклама и останах мощно сюрпризиран. Благодаря на момичето, другояче нямаше и да схвана. Стана ми доста кофти, че замесват името ми с това да предизвикват хора да влагат парите си в биткойни “, безапелационен е изпълнителят на шлагера " Името ти “. 

Илиян твърди, че постоянно си е изкарвал парите с музика и му е обидно, когато вижда сходни измами. " Не съм аз индивидът, който ще дава препоръки по какъв начин да си ръководят финансите. Всеки има право на персонален избор. Затова желая да кажа на всички да не имат вяра на сходни реклами, в които замесват името ми. Цял живот съм си изкарвал парите с почтен труд и с дарбата ми, дадена от Бог, а точно да пея “, добавя артистът.

Фолкпевицата Бони не остана незабелязана и от измамниците и те се пробваха да припечелят пари на нейн тил, като забъркаха името й в порочната скица. " Откраднаха самоличността ми. Това са незаконни групировки, които се намират в Африка. Под формата на игри примамват хора да се записват в дадени уеб сайтове. Така те взимат информация за сметките им ", споделя в студиото на " Събуди се " певицата. За благополучие изпълнителката рано даде публичност на протичащото се и призна, че откровено се надява потърпевшите от схемата да са най-малък брой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР