Имената на известни бизнесмени, някои от които покойници, фигурират в

...
Имената на известни бизнесмени, някои от които покойници, фигурират в
Коментари Харесай

У Бобоков е била намерена скандалния списък с имена и големи суми

Имената на известни предприемачи, някои от които покойници, попадат в записка, открита в дома на един от братята Бобокови. Това разгласи на брифинг през днешния ден представителят на основния прокурор Сийка Милева, съобщи БГНЕС.

Прокуратурата разгласява и фотография на бележката. В нея попадат имената на починалия банкер Емил Кюлев, който беше разстрелян обществено на 26 октомври 2005 година

Срещат се имената на Георги Гергов, Красимир Гергов, Лора Виденлиева, Радосвет Радев, Сашо Дончев, Любен Гоцев, военачалник от разузнаването и някогашен зам.-министър на външните работи по времето на Тодор Живков. Споменати са имената и на Баневи – Николай и Евгения Баневи – подсъдими все още и упрекнати от Специализираната прокуратура за присъединяване в проведена незаконна група (ръководена от Николай Банев) основана за данъчни закононарушения, пране на пари и длъжностни присвоявания.

В бележката попадат и доста други имена, някои от които са написани с неразбираем почерк.

Бележката е открита при претършуване на дома на един от двамата братя Бобокови, които са разследвани за импорт на боклуци. На гърба на цветна фотография с ръкописен текст са изписаните имена, които подхождат на имената на обществено известни персони в обществото. Срещу всяко от имената са изписани парични суми в разнообразни размери. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР