Имайте предвид, че ви гледат децата, младежите, девойките, ставате символи,

...
Имайте предвид, че ви гледат децата, младежите, девойките, ставате символи,
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: От 1 януари вдигаме с 10% заплатите в целия бюджетен сектор

Имайте поради, че ви гледат децата, младежите, девойките, ставате знаци, образец за подражателство и сте извънредно значими, съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща с националния ни тим по волейбол за международното състезание във Варна. В момента три международни шампионати вършим по едно и също време – по волейбол, по художествена гимнастика и по гребане, коментира министър-председателят.

Той пожела триумф на волейболистите ни и уточни, че ги гледа цяла България.



„На мен ми е най-мъчно, че ги сменяме, аз съм ги отгледал от деца в партията – и Московски, и Нанков – прелестни връзки, само че такава е обстановката. Не чакам да има изненади в гласуването – изненади може да има, когато аз желая да има изненади“, разяснява Борисов по отношение на оставките на министрите Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски.

„Никога не е имало вътрешна или външна опозиция. В една такава коалиция всеки има мнение и е прав за себе си“, заяви премиерът. „От 1 януари ще вдигнем с 10% заплатите в целия бюджетен бранш, който ще повлече всички останали. С финансовия министър разговаряхме и на следващия ден на министерски съвет ще обявим решението си. Щом комунистите не са на власт, няма недостиг в бюджета.“, уточни още той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР